Τα «χρόνια πολλά» της Σίας Κοσιώνη στον Κώστα Μπακογιάννη 

Σήμερα ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης έχει την ονομαστική του εορτή και η σύζυγός του Σία Κοσιώνη θέλησε να του ευχηθεί δημοσίως.

Κοσιώνη

Απλή, δίχως ίχνος μακιγιάζ και έχοντας αγκαλιά τον σύζυγό της, η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε στον Κώστα Μπακογιάννη «χρόνια πολλά», μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Σήμερα Τρίτη (21.05.2024) ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης έχει την ονομαστική του εορτή και η σύζυγός του Σία Κοσιώνη θέλησε να του ευχηθεί δημοσίως. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, εκφράζοντας τις ευχές της και την αγάπη της.

«Τσάι, σοκολάτα, κόκκινο κρασί. Βιβλία, μηχανή, βήμα ταχύ, το βουνό, το κινητό που δεν σταματά να χτυπά. Η μεγάλη αγκαλιά. Νοιάξιμο και αγωνία. Για όλα.

Για όλους. Δύναμη και αισιοδοξία. Ευαισθησία και τρυφερότητα. Ο δικός μου Κωστας. Ο δικός μας Κωστας. Μην αλλάξεις τίποτα!», έγραψε στο συγκινητικό της post.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kosioni (@siakossioni)

Ο πρώην δήμαρχος, έχει δεχτεί πολλά ευχετήρια μηνύματα για την γιορτή του και θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον θυμήθηκαν, ανεβάζοντας ένα βίντεο story στο Instagram του.

Διαβάστε επίσης:

 

Λαμία: Στις κάμερες ασφαλείας αναζητούν το γρίφο της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στα σχολικά γεύματα

Ν. Τζανάκης για σταφυλόκοκκο: Ποιοι οι κίνδυνοι για τα παιδιά -Πώς μεταδίδεται

Youth Pass: Πότε γίνεται η καταβολή των 150 ευρώ στους δικαιούχους

ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου