Ζώδια: Tοξότη, δώσε έμφαση στον τρόπο που εκφράζεσαι για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Σήμερα με το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να έχουμε την τάση να διαγράψουμε τα πάντα και να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να ερευνήσουμε σε βάθος, να ανακαλύψουμε στοιχεία που δε γνωρίζαμε, ακόμα και τον ρόλο ορισμένων ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντός μας, κάτι που θα μας βοηθήσει στο να έχουμε την πλήρη εικόνα των καταστάσεων κι ανάλογα να πράξουμε.

Παλιότερες υποθέσεις ή γεγονότα, που θα έρθουν στο φως, μας φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια και εξαφανίζουν κάθε αφέλεια ή ψευδαίσθηση, ενώ θα χρησιμοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε προκειμένου να πετύχουμε το σκοπό μας.

 

Κριός

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Ήλιου από τον 3ο σου με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου. Θα έχεις την ευχέρεια μέσα από τον λόγο σου να πείσεις ανθρώπους για τις ικανότητες σου, ώστε να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάποιους από τους στόχους σου. Θα εκφραστείς δυναμικά και είναι σχεδόν βέβαιο πως οι συζητήσεις σου θα στεφθούν με επιτυχία, μέσα από τις οποίες θα πετύχεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν. Κι ενώ θα δείχνεις εξωστρεφής και κοινωνικός/η, ουσιαστικά με την Σελήνη στον Σκορπιό στον 8ο σου, τα πραγματικά σου συναισθήματα θα τα κρύβεις. Οι αντιθέσεις που σχηματίζει η Σελήνη μέσα από τον 2ο σου, φέρνει ανασφάλεια και φοβίες για θέματα οικονομικά, ωστόσο με το τρίγωνο της με τον Κρόνο από τον 12ο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανταπεξέρθεις και να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις.

 

Tαύρος

Με το τρίγωνο του Ήλιου στον 2ο σου με τον Πλούτωνα στον 10ο σου, θα βοηθηθείς ώστε να πάρεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου στον επαγγελματικό τομέα. Θα εξελιχθείς θετικά στον χώρο της καριέρας και μπορείς να περιμένεις μια προαγωγή και αύξηση του μισθού σου. Με την Σελήνη στον Σκορπιό στον 7ο σου, δίνεις έμφαση στις σχέσεις σου με τους/ις συνεργάτες, ωστόσο διαφωνείς αρκετά μαζί τους σε πολλά θέματα κυρίως για όσα νιώθεις πως δεν προχωρούν και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 11ο σου, καταφέρνεις να βρεις την στήριξη ανθρώπων που έχουν την δυνατότητα να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου για το μέλλον.

 

Δίδυμοι

Μια αρκετά ευνοϊκή όψη σχηματίζεται για εσένα με τον Ήλιο στον 1ο σου και τον Πλούτωνα από τον 9ο σου, που θα σε βοηθήσει μέσα από την πνευματική σου αφύπνιση να κατανοήσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες και επιδιώξεις. Αυτές τις ημέρες με την επιρροή του τριγώνου θα έχεις την δυνατότητα, με αποφασιστικότητα και δυναμισμό να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε δεν σε καλύπτει και ικανοποιεί. Με την Σελήνη στον Σκορπιό στον 6ο σου να σχηματίζει αντιθέσεις με τους πλανήτες στον 12ο σου, νιώθεις πως δεν έχεις την απαραίτητη ενέργεια να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, ωστόσο με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 10ο σου, θα καταφέρεις να ανταπεξέρθεις στον επαγγελματικό χώρο χωρίς να αφήσεις αρνητικές εντυπώσεις.

 

Kαρκίνος

Με το τρίγωνο του Ήλιου στον 12ο σου με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου, θα βρεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις φοβίες και ανασφάλειες ακόμη και ενοχές που σε κρατούν πίσω. Θα νιώσεις δυνατός/η συναισθηματικά και θα μπορέσεις να πάρεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και το πιθανότερο είναι να έχεις οικονομικά οφέλη από χρήματα που διαχειρίζεσαι με άλλους/ες ή που προέρχονται από άλλους/ες. Η Σελήνη μέσα από τον 5ο σου με τις αντιθέσεις που σχηματίζει με τους πλανήτες που βρίσκονται στον 11ο σου, μπορεί να φέρει προβλήματα στην σχέση σου με τα παιδιά ή τον/η ερωτικό/η σου σύντροφο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 9ο σου, σε βοηθά να δεις τα ερωτικά σου ρεαλιστικά ώστε να μην ξεφύγεις και γίνεις απερίσκεπτος/η στις επιλογές σου.

 

Λέων

Σήμερα σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο του Ήλιου στον 11ο σου με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, για να σου φέρει συνεργασίες και σχέσεις με ανθρώπους σημαντικούς που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου. Σε θέματα επαγγελματικών μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα, αν και σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιό και στον 4ο σου να σχηματίζει αντιθέσεις με τους πλανήτες που βρίσκονται στον 10ο σου, θα διχαστείς ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σου θέματα. Απόφυγε να εκραγείς και να ξεσπάσεις μέσα στο σπίτι στους δικούς σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον 8ο σου θα σε βοηθήσει σε δουλείες που απαιτούν αυτοκυριαρχία και προσοχή στις λεπτομέρειες κυρίως για θέματα που αφορούν την πατρική σου περιουσία, αγοραπωλησίες, κληρονομικές και φορολογικές υποθέσεις.

 

Παρθένος

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Ήλιου από τον 10ο σου με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου για να φέρει στο επίκεντρο θετικές εξελίξεις και επιτυχίες στον επαγγελματικό χώρο που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σου. Είναι μια ευκαιρία να λάμψεις, κάνοντας αποφασιστικές και δραστικές κινήσεις και αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε δεν σε εξελίσσει. Θα έχεις την ικανότητα και την ευκαιρία να προβληθείς γι’ αυτό φρόντισε να μην αποκλίνεις από τους στόχους σου. Με την Σελήνη στον Σκορπιό στον 3ο σου να σχηματίζει αντιθέσεις με τους πλανήτες που βρίσκονται στον 9ο σου, θα αμφιβάλεις για απόψεις που έχεις και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 7ο σου, μια συνεργασία ή ερωτική σχέση ενδέχεται να σταθεροποιηθεί μέσα από την επισημοποίησή της.

 

Zυγός

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Ήλιου από τον 9ο σου με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου, για να ευνοηθείς σε θέματα εξετάσεων και σπουδών. Αν είσαι μαθητής/τρια έρχεται την κατάλληλη εποχή αυτή η όψη για να σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να σε βοηθήσει να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές που αφορούν τα ερωτικά σου και τις κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές. Με την Σελήνη στον Σκορπιό στο 2ο σου να δέχεται αντιθέσεις από τους πλανήτες που βρίσκονται στον Ταύρο στον 8ο σου, τα οικονομικά θέματα σου προκαλούν ανασφάλειες και ανησυχίες. Έκτακτα έξοδα, δάνεια και οφειλές πρέπει να πληρωθούν και αυτό σε αγχώνει. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 6ο σου, θα καταφέρεις να ανταπεξέρθεις στις υποχρεώσεις σου.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στο ζώδιο σου στον 1ο να σχηματίζει αντιθέσεις με τους πλανήτες που βρίσκονται στον Ταύρο στον 7ο σου, νιώθεις πως σε προκαλούν οι άλλοι/ες και σε αποσυντονίζουν από τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 5ο σου, προσπαθείς να ελέγχεις τα πάντα χωρίς να είσαι απερίσκεπτος/η και χύμα στο κύμα και συμπεριφέρεσαι υπομονετικά στον/η ερωτικό/η σου σύντροφο και στα παιδιά σου. Το θετικό ωστόσο της ημέρας είναι το τρίγωνο που θα σχηματιστεί με τον Ήλιο από τον 8ο σου με τον Πλούτωνα μέσα από τον 4ο σου, που εκτός τις κρυφές αναγεννησιακές δυνάμεις που θα βγάλει από μέσα σου, θα σε βοηθήσει να πετύχεις στον οικονομικό τομέα μέσα από μια αγοραπωλησία η μια κληρονομιά.

 

Tοξότης

Με την Σελήνη στον Σκορπιό στον 12ο σου να σχηματίζει αντιθέσεις με τους πλανήτες που βρίσκονται στον 6ο σου, νιώθεις πως δεν έχεις την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να ανταπεξέρθεις στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και υποχρεώσεις σου γενικότερα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 4ο σου, κάποιος/α μέσα από την οικογένεια θα σε βοηθήσει να στηριχτείς στα πόδια σου και θα σου δείξει την ρεαλιστική και πραγματική όψη της ζωής. Με το τρίγωνο του Ήλιου από τον 7ο σου που θα σχηματιστεί με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, πρέπει να δώσεις έμφαση στον τρόπο που εκφράζεσαι ώστε να πετύχεις καλύτερους όρους σε μια συνεργασία/συμφωνία. Στον αισθηματικό τομέα μέσα από συζητήσεις που θα γίνουν, θα αλλάξει μορφή η σχέση σου και θα γίνει περισσότερο δυνατή.

 

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο του Ήλιου από τον 6ο σου που θα σχηματιστεί με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, θα καταφέρεις μέσα από τις οικονομικές σου απολαβές να σταθεροποιήσεις τις οφειλές σου και να ανταπεξέρθεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητα σου. Αν τελευταία δεν ένιωθες καλά, μέσα από αυτή την όψη θα καταφέρεις να αναρρώσεις ικανοποιητικά και να έχεις καλή σωματική υγεία. Με την Σελήνη στον 11ο σου να σχηματίζει αντιθέσεις με τους πλανήτες που βρίσκονται στον 5ο σου, θα ανατραπούν κάποια σχέδια σου εξαιτίας των παιδιών σου, αν υπάρχουν, ή του/ης ερωτικού σου συντρόφου. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 3ο σου, ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις μια νέα πρόταση συνεργασίας/συμφωνίας από κάποιον που κατέχει σημαντική θέση.

 

Υδροχόος

Σήμερα ολοκληρώνεται του τρίγωνο του Ήλιου από τον 5ο σου με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου για να καταφέρεις να κινητοποιηθείς με αποφασιστικότητα και δυναμισμό προκειμένου να εκφράσεις τον εαυτό σου. Θα προκύψουν ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες με ανθρώπους που θα νιώσουν έντονα και καταλυτικά την επιρροή σου στην ζωή τους. Γενικότερα θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και με προσήλωση στις προσωπικές σου επιδιώξεις θα εκφράσεις την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 10ο σου και να σχηματίζει αντιθέσεις με τους πλανήτες στον 4ο σου, θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι δεν σε αφήνουν να αφοσιωθείς στις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 2ο σου, θα βοηθήσει ώστε να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

 

Ιχθύες

Με τον Ήλιο στον 4ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 12ο σου, θα έχεις όλη την δύναμη και το σθένος που χρειάζεται ώστε να απομακρύνεις από την ζωή σου οτιδήποτε νιώθεις πως σε βλάπτει σε συναισθηματικό επίπεδο και σου προκαλεί ανασφάλειες, φοβίες και ενοχές. Το βασικό είναι να καταλάβεις πως μέσα από την εσωτερικότητα και την αυτογνωσία θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα αρνητικά συναισθήματα. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 9ο σου και να σχηματίζει αντιθέσεις με τους πλανήτες στον 3ο σου, είναι πιθανό μια νομική υπόθεση ή μια υπόθεση που σχετίζεται με το εξωτερικό να μην εξελιχθεί τόσο καλά όσο θα ήθελες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 1ο σου, θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις καλά σε πρακτικό επίπεδο, κυρίως σε εργασίες που απαιτούν προσοχή στις λεπτομέρειες και αυτοπειθαρχία.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Λαμία: Στις κάμερες ασφαλείας αναζητούν το γρίφο της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στα σχολικά γεύματα

Ν. Τζανάκης για σταφυλόκοκκο: Ποιοι οι κίνδυνοι για τα παιδιά -Πώς μεταδίδεται

Youth Pass: Πότε γίνεται η καταβολή των 150 ευρώ στους δικαιούχους

ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου