Ερμού: Νέες καταγγελίες για τον Αφγανό που επιτέθηκε σε 20χρονη ΒΙΝΤΕΟ

Δύο νέες καταγγελίες για τον Αφγανό που επιτέθηκε σε 20χρονη στην Ερμού

Ερμού

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν δύο νέες καταγγελίες για τον 24χρονο Αφγανό που επιτέθηκε χθες (22/05) σε μία 20χρονη στην Ερμού, την οποία γρονθοκόπησε στο πρόσωπο με τόση δύναμη και μανία, που εκείνη έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε.

Σύμφωνα με τον Alpha, η χθεσινή επίθεση δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό για τον δράστη. Δύο γυναίκες που μίλησαν στην εκπομπή T-live ανέφεραν πως έχουν έχουν πέσει και εκείνες θύματα του 24χρονου, και επεσήμαναν πως τον αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες και τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Και τις δύο γυναίκες, τις χτύπησε με απίστευτη δύναμη όταν τις επιτέθηκε εντελώς απρόκλητα. «Είχα πάει για ψώνια με τον σύζυγο και ήμουν στην Ευριπίδου. Όπως προχωρούσα αμέριμνη, ήρθε προς το μέρος μου. Δεν είδα κάτι το περίεργο, Ξαφνικά, μου έδωσε μία πάνω στον αυχένα. Ήταν τόσο δυνατή που ζαλίστηκα. Φοβήθηκα μην πέσω. Κινήθηκα πιο κάτω μήπως υπάρχει κάποιος αστυνομικός, αλλά δεν βρήκα κανέναν. Σηκώθηκα κι έφυγα. «Ακόμα πονάω στον αυχένα. Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα. Σίγουρα φοβάμαι να κυκλοφορήσω μόνη στο κέντρο» ανέφερε η γυναίκα, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα του 24χρονου στις 8 Μαΐου επί της οδού Ευριπίδου.

Άλλη γυναίκα υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο νεαρό στην πλατεία Βάθη, πριν από περίπου έναν μήνα. «Καθόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας μας. Του είπα να σηκωθεί να φύγει κι έφυγα. Σηκώθηκε αυτός, ήρθε ξαφνικά από πίσω μου και με κοπάνησε. Ήμουν τυχερή που με πέτυχε στα γυαλιά. Με κοπάνησε με πολύ δύναμη. Θα μπορούσε να με ρίξει κάτω. Να σπάσω τίποτα. Δεν πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία να τον πιάσει γιατί έφυγε».