Η Coffee Island από το πεζοδρόμιο μπαίνει στο ράφι

Η Coffee Island μετά τις υπεραγορές Σκλαβενίτη, υπογράφει συνεργασία και με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μy Market.

Η Coffee Island από το πεζοδρόμιο μπαίνει στο ράφι Οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθεύονται τις κάψουλες αλουμινίου Coffee Island

Η πατρινή Νο1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα Coffee Island, ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία της με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market. Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά συνεργασία της στον χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου, μετά τη συμφωνία που έκανε τον περασμένο Ιούλιο με τις υπεραγορές Σκλαβενίτη.

Πλέον και χάρη στην εμπορική αυτή συμφωνία, οι καταναλωτές που επιλέγουν για τις αγορές τους τα σούπερ μάρκετ My Market θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τις κάψουλες αλουμινίου Coffee Island -και συγκεκριμένα τους δημοφιλείς κωδικούς Bliss, Affection, Euphoria και Colombia- από τα ράφια της αλυσίδας.

Μέσω του νέου εγχειρήματος, η Coffee Island προσβλέπει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand και των προϊόντων καφεκοπτείου και φυσικά στη διεύρυνση της πελατειακής της βάσης.

 

Η Coffee Island από το πεζοδρόμιο μπαίνει στο ράφι

Κωνσταντινόπουλος Κώστας

O διευθύνων σύμβουλος της Coffee Island, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Με γοργά αλλά σταθερά βήματα, συνεχίζουμε την πορεία εδραίωσης του brand Coffee Island και στο οργανωμένο λιανεμπόριο. H συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market μας τιμά ιδιαιτέρως και μας γεμίζει με χαρά, καθώς ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση της Coffee Island στον Κλάδο».

 

 

Η Coffee Island έχει έδρα την Πάτρα και λειτουργεί σήμερα 484 σύγχρονα καφεκοπτεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Ντουμπάι και Ελβετία.
Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και διακίνησης στην Πάτρα, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1.400 τόνοι καφέ τον χρόνο.
Η εταιρία απασχολεί 200 στελέχη, συνεισφέρει σημαντικά στην εθνική οικονομία και τα καταστήματά της καθημερινά εξυπηρετούν χιλιάδες πελάτες.
Η εταιρεία ξεκινά την τρίτη δεκαετία επιτυχημένης πορείας της με διεθνείς διακρίσεις, όπως η 7η θέση ανάμεσα σε παγκόσμια brands (ετήσια έκδοση FoodService Europe & Middle East 2020) και η διάκριση της καλύτερης αλυσίδας καφέ στη Νότια Ευρώπη (Allegra European Awards 2019).

 

Αλλαξε τα δεδομένα

Η Coffee Island Καφεκοπτείο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά του καφέ. Αναπτύσσει άμεσες συνεργασίες (direct trade) με μεμονωμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ, με τους εξερευνητές της να αναζητούν διαρκώς ανά τον κόσμο, φάρμες που κρύβουν μοναδικούς κόκκους και αρώματα καφέ.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ