Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai 2024: Τι γίνεται στην Πάτρα με Ουκρανία, Ρωσία, Παλαιστίνη και Ισραήλ! ΦΩΤΟ

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια

Muaythai 2024

Ξεκίνησε στο «Τόφαλος» το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Muaythai 2024 και στην Πάτρα λόγω της διοργάνωσης βρίσκονται περισσότεροι από 1.200 αθλητές, αθλήτριες και προπονητές κυριολεκτικά από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Από το Νεπάλ μέχρι το Μεξικό και από την Αυστραλία έως την Ακτή Ελεφαντοστού και από τις ΗΠΑ έως τη Μογγολία.

Μάλιστα επειδή συμμετέχουν Παλαιστίνη, Ισραήλ, Ουκρανία και αθλητές της Ρωσίας τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.
Σε κάθε περίπτωση η διαφήμιση για την Πάτρα είναι μεγάλη, καθώς το Muaythai έχει το δικό του κοινό και είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Ως άθλημα άκρως θεαματικό με την αδρεναλίνη σε κάθε αναμέτρηση να ανεβαίνει στα ύψη.
Με κάθε επισημότητα έγινε η Τελετή Έναρξης με την παρέλαση των εκπροσώπων όλων των ομάδων και το Χορευτικό του Δήμου Πατρέων να δίνει το δικό του χρώμα.

Οι αγώνες συνεχίζονται την Κυρακή 2 Ιουνίου από τις 14.00 και τα εισιτήρια (γενική είσοδος) κοστίζουν 5 ευρώ.

Τέλος οι χώρες που συμμετέχουν, εκτός της Ελλάδας, είναι οι εξής:Αφγανιστάν, Αλγερία, Αρμενία, Αυστραλία, Αυστρία, Μπαγκλαντές, Βέλγιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Καμερούν, Καναδάς, Τάιπεϊ, Κολομβία, Κονγκό, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Αίγυπτος, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ουγγαρία, Ιράν, Ιράκ, Ισραήλ, Ιταλία, Ακτή Ελεφαντοστού, Ιορδανία, Καζακστάν, Σαουδική Αραβία, Κόσοβο, Λίβανος, Λιβύη, Μακάου, Μαλαισία, Μεξικό, Μολδαβία, Μογγολία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Νεπάλ, Παλαιστίνη, Περού, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Γουϊνέα, Ναμίμπια, Σενεγάλη, Σουδάν, Ρουμανία, Σερβία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σρι Λάνκα, Σουηδία, Ελβετία, Συρία, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία, ΗΠΑ, Ουζμπεκιστάν, Βιετνάμ.

Ακόμη με τη σημαία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας συμμετέχουν οι Ρώσοι αθλητές.