Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με 300.000 ευρώ επικηρύχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες
Τα συναρμόδια υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών προχώρησαν στην προκήρυξη των δραστών της αποτρόπαιας δολοφονίας που συνέβη σήμερα στα Γλυκά Νερά.
Σε κοινή απόφαση που συνυπέγραψαν οι κ. Χρυσοχοΐδης και Σκυλακάκης, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, «σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής».
Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης «Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι ωφελούμενοι του ΕΚΑΜΕ Αιγίου σε γεύμα αγάπης
ChatGPT 80s trend: Αυτό είναι το απόλυτο viral στα social και σας δίνουμε το prompt
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Οι Ακολουθίες του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
Όλα όσα ανακοίνωσε η TCL στην IFA 2026: INXTPAPER AMOLED κινητά, νέα tablets και Mini LED TV 10.000 nits
