Παναχαϊκή: Τα ονόματα που θα την ανεβάσουν επίπεδο

Για να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2, χρειάζεται 7-8 ποδοσφαιριστές τύπου Νίλι

επίπεδο

Οσο το δυνατόν πιο γρήγορα θέλουν να τελειώσουν στην Παναχαϊκή τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές, όμως μόνο εύκολο δεν δείχνει στην πράξη.
Ηδη, απ’ ότι φαίνεται θα υπάρξει καθυστέρηση και αναφορικά με τις απαντήσεις των παικτών του ρόστερ, καθώς με πολλούς υπάρχει απόκλιση στο οικονομικό και δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσουν οι περιπτώσεις τους.
Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό, ψάχνεται η Παναχαϊκή.

Ο Γιάννης Τάτσης έχει μιλήσει με τον Νίλι, του έχει γίνει μια καλή πρόταση, όμως οι «κοκκινόμαυροι» δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.
Για να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2, χρειάζεται 7-8 ποδοσφαιριστές τύπου Νίλι, αλλά το θέμα είναι πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει στο οικονομικό η Παναχαϊκή.
Μάναλης, Λουκίνας, που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των επιθετικών, είναι «αλμυροί» και όλες οι ομάδες έχουν στρέψει σ’ αυτούς το ενδιαφέρον τους.

Δεν αποκλείεται η Παναχαϊκή να ρίξει ξανά τη ματιά της στον Ακη Τσιριγώτη, ο οποίος την απασχόλησε και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πρόκειται για μία σαφώς πιο οικονομική περίπτωση και σε πολύ καλή ηλικία (24). Φυσικά, πάντα στα υπ’ όψιν είναι και η αγορά του εξωτερικού.

Διάφορα σενάρια πυροδότησε το δημοσίευμα του liganews.gr περί ενδιαφέροντος εφοπλιστή για την Παναχαϊκή. Προς το παρόν, δεν υπάρχει το παραμικρό με τους Αμερικανούς να προχωρούν μόνοι τους με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ερχόμενη σεζόν.

Απόρριψη και μάλιστα εις διπλούν από την ΕΕΑ της αίτησης των 10 πρώην ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, οι οποίοι ζητούσαν την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ και την κατάπτωση της εγγυητικής.
Πρόκειται για τους Θανάση Πινδώνη, Γιώργο Λαμπρόπουλο, Φώτη Παπανικολάου, Μίλτο Μητρόπουλο, Αντρέα Χούσα, Κώστα Μπαντά, Φώτη Γκουζιώτη, Θανάση Πατινιώτη, Θοδωρή Πακάλτση και Μαρκ Ασίγκμπα.