Η ΝΕΠ δίχτυα στο εξωτερικό για φουνταριστό και ολ αράουντ

Η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ αναζητεί δυο ξένους παίκτες, έναν φουνταριστό κι έναν ολ αράουντ, για να ενισχυθεί στην επιστροφή της στην Α1 Εθνική.

ΝΕΠ Η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ θα ενισχυθεί από το εξωτερικό

Την ίδια ώρα που είναι σε εξέλιξη στη ΝΕΠ το σχέδιο επαναπατρισμού γνωστών πατρινών παικτών, για το οποίο είχαμε γράψει και την περασμένη εβδομάδα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ρίξει δίχτυα και στην αγορά του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα, ο στόχος των «δελφινιών» είναι η απόκτηση δυο ξένων παικτών που θα είναι σε θέση να ενισχύσουν τη ΝΕΠ στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Ο λόγος για έναν φουνταριστό, ο οποίος θα αποτελέσει τη δύναμη πυρός μέσα στην περιφέρεια κι έναν ολ αράουντ παίκτη, ο οποίος θα μπορεί και να οργανώνει το παιχνίδι της πατρινής ομάδας και να παίζει άμυνα στον αντίπαλο φουνταριστό, αλλά και ενίοτε να σκοράρει και από την περιφέρεια. Οι πληροφορίες της «Π» αναφέρουν πως ήδη έχουν βρεθεί 3-4 περιπτώσεις που συνδυάζουν και ποιότητα, αλλά και οικονομικό, χωρίς να γίνουν υπερβάσεις στο μπάτζετ. Οι άνθρωποι της ΝΕΠ μιλούν με τους μάνατζερ των παραπάνω παικτών και στόχος είναι να κλείσουν και οι δυο εκκρεμότητες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες (26/7-11/8), προκειμένου να τακτοποιηθούν θέματα που αφορούν βίζες, αεροπορικά, μετακομίσεις, εγκατάσταση, κλπ. Οταν ρωτήσαμε τους ανθρώπους της ΝΕΠ για τις χώρες προέλευσης των παραπάνω παικτών, η απάντηση που λάβαμε είναι ότι προέρχονται και από Αμερική και από Αυστραλία και φυσικά και από Ευρώπη.

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Τι καταλαβαίνει κανείς από το πιο πάνω ρεπορτάζ για τη ΝΕΠ που ψάχνει δυο καλούς αλλοδαπούς παίκτες από την αγορά του εξωτερικού; Οτι μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί κάτι για την ώρα, αλλά μάλλον είναι καθαρά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάκη Λυκούδη, αλλά και με τον συνεργάτη του Χρήστο Αργυρόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ΝΕΠ. Από τη στιγμή, άλλωστε, που το προπονητικό τιμ ψάχνει παίκτες για την επάνδρωση του κορμού της ομάδας και τη νέα χρονιά, πώς να μην παραμείνει το ίδιο και στην επάνοδο των «δελφινιών» στη μεγάλη κατηγορία; Είναι θέμα κοινής λογικής! Επαφές, πάντως, γίνονται και με Ελληνες παίκτες με καταγωγή ή δεσμούς με την Πάτρα.