Πάτρα: Στις 6 Ιουνίου η ομιλία του Αλέξη Χαρίτση στην οδό Παντανάσσης

Ο Αλέξης Χαρίτσης θα παρουσιάσει τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της Νέας Αριστεράς  για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πάτρα

Αύριο, Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 8 μμ, στην οδό Παντανάσσης (γωνία με Κορίνθου) θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην Πάτρα με ομιλητή τον Πρόεδρο της Κ. Ο. του κόμματος Αλέξη Χαρίτση.

Ο Αλέξης Χαρίτσης θα παρουσιάσει τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της Νέας Αριστεράς  για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Τις θέσεις και τις επιδιώξεις του κόμματος από τη σκοπιά της ανανεωτικής, ριζοσπαστικής Αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων.

Για ένα μέλλον σε αντίθεση με τον νεοφιλελευθερισμό, τον αυταρχισμό, της ανισότητες των πολιτικών της Δεξιάς και της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και μακριά από εύκολες και εύπεπτες λύσεις, που στηρίζονται μόνο σε επικοινωνιακά, κούφια λόγια χωρίς πολιτικό και κοινωνικό υπόβαθρο.

‘Οπως αναφέρεται: “Η Νέα Αριστερά καλεί την κοινωνία που συμπιέζεται και αγωνιά να δώσει φωνή στο δίκιο της. Στην κάλπη της Νέας Αριστεράς και στους αγώνες.

Για να επιστρέψει η πολιτική, για να επιστρέψει η ελπίδα”.