Μπαμ από την Παναχαϊκή, πάει για Βάντερσον! Επιστρέφει για Γκίνο

Κλεισμένος ο Δημήτρης Μικελάτος, που γνωρίζει πολύ καλά τα…κατατόπια της Γ’ Εθνικής

Παναχαϊκή

Κοντά σε μια σούπερ περίπτωση είναι η Παναχαϊκή, που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Βάντερσον Σκαρντοβέλι!

Πρόκειται για πολύ έμπειρο παίκτη που αγωνίστηκε στην Ελλάδα από το 2010 έως το 2012 και συνεχόμενα από το 2016 έως πέρυσι, που είχε 16 συμμετοχές στη Super League 1 με τον Παναιτωλικό.

Απλώς είναι 37 χρονών και για αυτό δεν τον ανανέωσαν στην ομάδα του Αγρινίου, ενώ με τις απαγορεύσεις μεταγραφών λόγω αδειοδότησης στη Super League 2 δεν βρήκε και εκεί θέση σε κάποια ομάδα.

Εχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Λαμία και φυσικά Παναιτωλικό έχοντας συνολικά σε όλες τις Ελληνικές ομάδες 200 συμμετοχές! Εννοείται ότι στη Γ’ Εθνική είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά!

Παράλληλα στην Παναχαϊκή «επέστρεψε» και η περίπτωση του Δημήτρη Γκίνο! Ενός παίκτης με θητεία παλαιότερα στους «κοκκινόμαυρους», ο οποίος επίσης για τη Γ’ Εθνική είναι πολυτέλεια.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΙΚΕΛΑΤΟ

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την Παρασκευή το βράδυ την επιστροφή του Δήμου Κόκα και λίγες ώρες αργότερα συμφώνησε με τον Δημήτρη Μικελάτο!

Τον Κόκα οι φίλοι των «κοκκινόμαυρων» τον γνωρίζουν καλά, αφού ήταν και πέρυσι στην ομάδα.

Τον Μικελάτο τον γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με τη Γ’ Εθνική, καθώς είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία από τη συγκεκριμένη κατηγορία και την ποιότητα που χρειάζεται για να προσδώσει στην Παναχαϊκή διαφορετικά χαρακτηριστικά στην επίθεση, από τους παίκτες που ήδη έχει στο ρόστερ της.

Είναι παίκτης που ξέρει τα…κατατόπια στη Γ’ Εθνική και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις «μπροστά» για την ομάδα της Πάτρας. Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Βάρδας και παλαιότερα σε Διαγόρα, Αχαϊκή, Αστέρα Βλαχιώτη, Τσικλητήρια Πύλου, Εράνη Φιλιατρών, Δόξα Νέας Μανωλάδας και Ναυπακτιακό Αστέρα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕ ΑΙΓΑΛΕΩ;

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Παναχαϊκή εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το παιχνίδι Κυπέλλου με το Αιγάλεω να μεταδοθεί τηλεοπτικά με συνδρομή, από το Panachaiki TV.