Ερρίκος Πετιλόν: «Είμαι χάλια» – Η αποκάλυψη για την απόπειρα αυτοκτονίας και η έκκληση για βοήθεια

Στην πορεία, ο ηθοποιός τόνισε ότι έχει βρεθεί σε 25 κέντρα απεξάρτησης αλλά δεν μπορεί να μεταφερθεί το ΚΕΘΕΑ.

Ερρίκος Πετιλόν

Η ζωή του Ερρίκου Πετιλόν σήμερα, δεν θυμίζει σε τίποτα την περίοδο της ακμής του ως ένας από τους ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης. Μέσα από μια συνέντευξη, ο ηθοποιός περιέγραψε τη δύσκολη ζωή του, με τον ίδιο να συνεχίζει τη μάχη με τους εθισμούς του σε ουσίες και παράλληλα τις ψυχικές ασθένειες που φέρει χρόνια.

«Θέλω να μπω σε έναν κλειστό χώρο, για ένα λογικό χρονικό διάστημα και όχι για πέντε χρόνια. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχω υποβληθεί σε επέμβαση με μπαλονάκι, ζω μόνος μου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθω ανακοπή. Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια. Είμαι γεννημένος με διπολική διαταραχή και παράλληλα υποφέρω και από εθισμό σε ουσίες», είπε αρχικά ο Ερρίκος Πετιλόν στην εφημερίδα Espresso.

«Δεν μπορώ να ,μπω στο ΚΕΘΕΑ, δεν δίνουν κανένα φάρμακο»

Στην πορεία, ο ηθοποιός τόνισε ότι έχει βρεθεί σε 25 κέντρα απεξάρτησης αλλά δεν μπορεί να μεταφερθεί το ΚΕΘΕΑ. «Έχω πάει σε 25 κέντρα απεξάρτησης για ουσίες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ΚΕΘΕΑ μου είπαν ότι δεν δίνουν ούτε ασπιρίνη ούτε κανένα φάρμακο. Και εγώ δεν μπορώ να μην παίρνω κάτι. Εμφανίζω σύνδρομο στέρησης. Δεν θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ» εξήγησε.

Η απόπειρα αυτοκτονίας

Ο ίδιος δεν έκρυψε, ότι η αυτοκτονία έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό του. Μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, ο Ερρίκκος Πετιλόν απάντησε: «Ναι το έχω σκεφτεί και το έχω κάνει ούτως ή άλλως. Έχω πηδήξει από τον δεύτερο όροφο. Δεν είναι πρώτη φορά. Το έχω κάνει και πριν 20 χρόνια. Αυτό λοιπόν για να μην ξαναγίνει πρέπει να μπω κάπου και να με βοηθήσουν. Μόνος μου δεν μπορώ το σκέφτομαι συνεχώς θα φύγω από τον τέταρτο. Το έχω πίσω στους στενούς μου φίλους. Τώρα όμως είμαι χάλια δε μου κάνουν όταν τηλέφωνο με ξέρεις την κολλητή μου την Ελισάβετ και δύο ακόμη άτομα».

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Ζέστη και σήμερα αλλά με βροχές, νέος καύσωνας από Δευτέρα, η πρόγνωση για την Πάτρα

Πάτρα: Κατέρρευσε Ρώσος προπονητής MuayThai στο «Δ. Τόφαλος», μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

Τάσος Μπιρσίμ: Πέθανε ο προσωπικός σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου

Πανελλήνιες 2024: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε σχολείο του ΟΗΕ, στους 27 οι νεκροί ΒΙΝΤΕΟ