ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: «Άδειασε» το κόμμα της η υφυπουργός! – Μόνο Φωτήλας και Κουνάβης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου

Η στάση της κυρίας Αλεξοπούλου ερμηνεύεται ως «άδειασμα» του κόμματός της,

ΔΕΕΠ

Με ηχηρές απουσίες πραγματοποιήθηκε, χθες, η τελευταία προεκλογική συνέντευξη Τύπου της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, πριν από την κρίσιμη αυριανή μάχη για το κυβερνητικό κόμμα και τους ευρωβουλευτές, που θα αναδείξει.

Αν και στην πρόσκληση των ΜΜΕ, από την Κομματική Οργάνωση, αναφερόταν πως θα ήταν παρόντες η υφυπουργός Μεταφορών-βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου και οι επίσης βουλευτές Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσονας Φωτήλας, εντούτοις μόνο ο τελευταίος παρευρέθηκε, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αντώνη Κουνάβη.

Η «Πελοπόννησος» ρώτησε τον κ. Κουνάβη για τους λόγους απουσίας των δύο κοινοβουλευτικών της περιοχής -Αλεξόπουλου και Κατσανιώτη- αλλά απάντησε πως «δεν είχε κάποια ενημέρωση για την απουσία της από την κ. Αλεξοπούλου», ενώ σε ό,τι αφορά στον κ. Κατσανιώτη, ο κ. Κουνάβης υποστήριξε ότι ειδοποιήθηκε από τον ίδιο τον βουλευτή πως είχε προγραμματισμένη παρουσία στον τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ.

Ετσι κάπως, η στάση της κ. Αλεξοπούλου ερμηνεύεται ως «άδειασμα» του κόμματός της, τοπικά και μάλιστα προπαραμονή των εκλογών, παρότι πασχίσει να στηρίξει την προσπάθεια της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα.

Κατά τα λοιπά, στη συνέντευξη Τύπου, αρχικά πήρε τον λόγο ο πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, ο οποίος είπε: «Η κομματική οργάνωση έχει κάνει αυτό που πρέπει όλο αυτό το διάστημα, γυρίσαμε όλο τον νομό και μιλήσαμε με πολίτες. Αυτό που θα πω σε όλους είναι να πάνε να ψηφίσουν, οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές για την πορεία της χώρας, γιατί όσοι στείλουμε στην Ευρωβουλή θα δώσουν μεγάλη μάχη για το μέλλον της πατρίδας μας, καθώς τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσουν την Ευρώπη πολύ σημαντικά θέματα».

Ο βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας ανέφερε: «Δίνουμε αυτή τη μάχη χωρίς ίχνος αλαζονείας, οι κάλπες είναι άδειες και το 41% του Ιουνίου δεν σημαίνει τίποτα. Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν τη ΝΔ για να έχουμε ανθρώπους που θα διεκδικήσουν τρία πράγματα. Πρώτον να αντλήσουν κονδύλια για τη χώρα. Δεύτερον να ασκήσουν πολιτικές που συμφέρουν τη χώρα σου και τρίτον να θωρακίσουμε την ευρωπαϊκή πολιτική άμυνας. Εχει τεράστια σημασία οι ευρωβουλευτές να φορούν τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και να εξυπηρετήσουν τα εθνικά και όχι τα κομματικά συμφέροντα».

Στο μεταξύ, σε πλήρη ετοιμότητα παραμένει ο τοπικός κομματικός μηχανισμός, με 1.000 στελέχη και μέλη της Οργάνωσης να πρόκειται να συμμετάσχουν, είτε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι είτε ως αναπληρωματικοί, καθώς και επόπτες-υπεύθυνοι τομέων.