Ανετη «φιλική» νίκη της Εθνικής με Κυριακόπουλο

Τα γκολ για την Ελλάδα πέτυχαν οι Μπακασέτας με πέναλτι στο 7′ και Τζόλης στο 15′

Κυριακόπουλο

Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση ανά διαστήματα, όπως και στο φιλικό με τη Γερμανία, η Εθνική νίκησε 2-0 τη Μάλτα με τα θετικά νέα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να είναι δύο.

Το πρώτο πως οι διεθνείς δεν αντιμετώπισαν σαν αγγαρία την αναμέτρηση και το δεύτερο πως πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους σε επίπεδο Ανδρών οι Τζολάκης, Μανδάς, Τσιγγάρας και Ντόι.
Τα γκολ για την Ελλάδα πέτυχαν οι Μπακασέτας με πέναλτι στο 7′ και Τζόλης στο 15′ με τον νεαρό εξτρέμ μάλιστα να είναι εκ των κορυφαίων για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και είχε καλή εμφάνιση σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Βασικός ξεκίνησε ο πατρινός ποδοσφαιριστής της Μόντσα, Γιώργος Κυριακόπουλος και μάλιστα αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι.
ΜΑΛΤΑ (Μικέλε Μαρκολίνι): Αλ Τούμι – Σο, Ζ. Μούσκατ, Μποργκ – Κορμπολάν, Γκιλαουμέ, Ν. Μούσκατ, Τέουμα, Καμενζουλί – Μπονγκ (72′ Νουόκο), Ντεγκαμπριέλε (46′ Ριντ).
ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης (81′ Μανδάς) – Σάλιακας (81′ Τσιγγάρας), Ρέτσος (73′ Ντόη), Κουλιεράκης, Κυριακόπουλος – Κουρμπέλης, Μάνταλος (61′ Κώτσιρας) – Μασούρας (61′ Λημνιός), Μπακασέτας, Τζόλης – Παυλίδης (61′ Δουβίκας).