Power of love: Η Καραβάτου ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία ,η αναχώρηση και η πρεμιέρα του ριάλιτι

Προφανώς ο ΣΚΑΪ περιμένει να ολοκληρωθεί το “My style rocks” που παρουσιάζει για να ανακοινώσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στο κανάλι του Ν. Φαλήρου.

Καραβάτου

Μπορεί το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα για την παρουσίαση του “Power of Love” ωστόσο το δελτίο τύπου αποτελεί μόνο μια τυπική διαδικασία καθώς ήδη η παρουσιάστρια ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι σχέσεων σε περίπου 15 μέρες. Προφανώς ο ΣΚΑΪ περιμένει να ολοκληρωθεί το “My style rocks” που παρουσιάζει για να ανακοινώσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στο κανάλι του Ν. Φαλήρου. Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου δεν θα φύγει μόνη της για την γείτονας χώρα. Μαζί της θα αναχωρήσουν έξι άντρες και έξι γυναίκες, με την τελική επιλογή των συμμετεχόντων να ολοκληρώνεται μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι θα προβάλλεται στην πράιμ τάιμ ζώνη από τις αρχές Ιουλίου, παίρνοντας τη θέση του “Survivor” του οποίου ο τελικός προγραμματίζεται να μεταδοθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου επί ελληνικού εδάφους ως είθισται άλλωστε.

 

Διαβάστε επίσης:

«Βράζει» το Αίγιο από καύσωνα… που υποχωρεί, λιγότερη ζέστη από αύριο αλλά μόνο για λίγες ημέρες

Ομόφωνα αθώος ο Πατρινός παιδίατρος, που κατηγορείτο για ασέλγεια, το «κλειδί» στην υπόθεση

ΠΑΣΟΚ: Η επόμενη μέρα και τα «φλερτ» της ηγεσίας

ΟΠΕΚΑ: Ο «κόφτης» για το επίδομα παιδιού, τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι

Νωρίτερα οι συντάξεις Ιουλίου λόγω Αγίου Πνεύματος, οι ημερομηνίες