Μετάλλια και χαμόγελα για τους αθλητές του ΙΟΠ
Με μετάλλια και χαμόγελα επιστρέφουν στην Πάτρα, οι αθλητές του τμήματος ΑμεΑ του Ιστιοπλουκου ομίλου Πατρών οι οποίοι συμμετείχαν στον 2ο Open Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα για σκάφη τύπου Hansa 303, που διοργάνωσε 14 – 16 Ιουνίου ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας.
Στο single η Στυλιανή Τρίψα και ο Γιώτης Καράμπελας κατέκτησαν την 2η την 3η θέση αντίστοιχα και οι ίδιοι αθλητές την 2η θέση στο double!
Την αποστολή συνόδεψαν η προπονήτρια Δήμητρα Αρβανίτη, ο εθελοντής Αντώνιος Μπαρμπέτας, η Έφορος Άννα – Μαρία Σταυρίδη και ο Πρόεδρος του ΙΟΠ Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές μας και σε όσους αγωνίστηκαν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: ποσά, κριτήρια και πότε ανοίγει η αίτηση
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
