Ζώδια: Δίδυμε, θα προκύψουν συζητήσεις για τα οικονομικά σου, στα αισθηματικά ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Ο Ήλιος σήμερα περνά στον Καρκίνο, φέρνοντας και τυπικά το καλοκαίρι, καθώς με την είσοδό του έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο. Μιας και το συγκεκριμένο ζώδιο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ρίζες, το παρελθόν και τις παραδόσεις μας, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στο σπίτι, την οικογένεια, τα πολύ δικά μας άτομα, το περιβάλλον, ακόμα και στην πατρίδα μας, όπως επίσης και σε συνήθειες που κρατούν χρόνια.

Από την άλλη, έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Ταύρο που μας καλεί να επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας, να βγούμε, να επικοινωνήσουμε με κόσμο, να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε αυθόρμητα τις ιδέες και τις απόψεις μας, χωρίς φόβο ή δισταγμό. Ωστόσο, χρειάζεται μια προσοχή γιατί μπορεί να μας ξεφύγουν πράγματα που δε θέλαμε και να εκτεθούμε. Όμως, είναι και μια θαυμάσια ευκαιρία να λύσουμε παρεξηγήσεις, με μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης ή να βρούμε λύση σε ένα πρόβλημα που μας είχε παιδέψει.

 

Κριός

Ταχύτητα και γρηγοράδα στην σκέψη και στις αποφάσεις που σχετίζονται με τον οικονομικό σου τομέα, θα φέρει το εξάγωνο του Ερμή στον 4ο σου με τον Άρη στον 2ο σου. Ευτυχώς ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο ώστε να μην παρασυρθείς τελείως από τον έμφυτο παρορμητισμό που διαθέτεις. Αποφάσεις που σχετίζονται με την οικογένεια σου ή με μια αγοραπωλησία θα τις πάρετε όλοι/ες μαζί παρέα, ενώ γενικότερα μπορεί να ωφεληθείς από μια ιδιωτική ή οικογενειακή επιχείρηση κυρίως αν αποφασίσεις να εργαστείς ή ακόμη και να επενδύσεις τα χρήματα σου. Με την αντίθεση της Σελήνης στον 8ο σου με τον Ουρανό στον 2ο σου, θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ στον ερωτικό τομέα, ταμπού ή προκαταλήψεις δύσκολα θα σε αγγίξουν.

 

Tαύρος

Με τον Ερμή στον 3ο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στον 1ο σου, προσωπικές υποθέσεις θα τις διαπραγματευτείς άμεσα, με έξυπνο τρόπο και αποτελεσματικά. Θα εκφράζεις ελεύθερα τις αντιλήψεις και την γνώμη σου, θα είσαι ειλικρινής και ευθύς, θα παίρνεις πρωτοβουλίες κάτι που δεν είναι σύνηθες για εσένα. Θα έχεις ταχύτερη αντίληψη με αποτέλεσμα να έχεις περισσότερη πίστη στις ικανότητες σου. Αυξημένες μετακινήσεις και συναλλαγές και μπορεί να προκύψει μια νέα συμφωνία και σήμερα να υπογράψεις συμβόλαια, συμφωνητικά κτλ. Στις σχέσεις σου θα είσαι αρκετά διπλωμάτης και θα επιδιώκεις συζητήσεις με το άλλο φύλο ή τον/η αγαπημένο σου, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να οργανώσετε μια κοντινή εκδρομή εν όψει του Σαββατοκύριακου. Γενικότερα θα είσαι ιδιαίτερα ενεργός/η στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα έχεις έφεση στην συγγραφή.

 

Δίδυμοι

Με το εξάγωνο του Ερμή στον 2ο σου με τον Άρη στον 12ο σου, θα προκύψουν συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και κυρίως αυτά που διατηρείς κρυφά απ’ όλους. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τα εμφανίσεις προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και αγορές. Θα είσαι αρκετά εύστροφος/η στις οικονομικές και εμπορικές διαπραγματεύσεις και γενικότερα το μυαλό σου θα εστιάζει σε οτιδήποτε υλικό σε καλύπτει συναισθηματικά και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Ακόμη, δεν αποκλείεται σήμερα να εμφανιστούν κρυφές πηγές εσόδων που θα αυξήσουν τα έσοδα σου, τα οποία ομολογουμένως τα προσφέρεις στην οικογένεια σου. Στον αισθηματικό τομέα αν διατηρείς διπλή, παράνομη σχέση ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να βάλεις την κατάσταση μεταξύ σας σε μια τάξη, ώστε να γνωρίζει και ο/η άλλος/η πού βρίσκεται μαζί σου.

 

Kαρκίνος

 

Εξαιρετική ημέρα για να προβάλλεις τις ιδέες και τα όνειρα σου, προκειμένου να επιτύχεις τις προσωπικές επιθυμίες. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 1ο σου και σε εξάγωνο με τον Άρη στον 11ο σου, θα έχει την στήριξη ανθρώπων που έχουν την δύναμη να σε βοηθήσουν. Πολλές συζητήσεις θα γίνουν με φιλικά πρόσωπα, ενώ γενικότερα θα έχεις καλές, έξυπνες ιδέες και λύσεις σε τυχόν προβλήματα δικά σου ή ανθρώπων του κοινωνικού σου περίγυρου. Θα έχει γρήγορη σκέψη, αντιδράσεις άμεσες και αποτελεσματικές και θα έχεις αρκετές μετακινήσεις, συναλλαγές και δοσοληψίες. Μπορεί να οργανώσεις τις διακοπές σου με την παρέα σου, ενώ γενικότερα θα έχεις σωστή αντίληψη κυρίως για θέματα συναισθηματικά. Θα αναπτύξεις πολλές δραστηριότητες, θα παίρνεις σχετικά εύκολα πρωτοβουλίες ενώ είναι κατάλληλη ημέρα για υπογραφές συμβολαίων.

 

Λέων

Διανύεις μια περίοδο εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης, ωστόσο σήμερα με το εξάγωνο του Ερμή στον 12ο σου σε εξάγωνο με τον Άρη από τον 10ο σου, μπορεί να κληθείς να εκφράσεις τις ιδέες και την γνώμη σου για επαγγελματικά θέματα και κοινωνικά ζητήματα. Θα έχεις την ικανότητα να αναγνωρίζεις τα συναισθήματα των άλλων και κυρίως τα δικά σου ώστε να μπορέσεις να εκφραστείς αποτελεσματικά, την κατάλληλη στιγμή και στον κατάλληλο τόπο και χρόνο. Θα έχεις κατανόηση απέναντι στις ιδιοτροπίες και συμπεριφορές των άλλων και θα συντονίζεσαι εύκολα με τους ανθρώπους γύρω σου. Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορείς να πείσεις, να συνεργαστείς ακόμη και να ηγηθείς για να λύσεις προβλήματα και διαφωνίες μέσα στον χώρο. Θα έχεις ενσυναίσθηση και θα μπορείς χωρίς πολύ θόρυβο να αναπτύξεις τις ιδέες και τα σχέδια σου με επιτυχία.

 

Παρθένος

Αν ασχολείσαι με την πολιτική και τα κοινά σήμερα με το εξάγωνο του Ερμή στον 11ο σου με τον Άρη από τον 9ο σου, θα αναπτύξεις σχέσεις ομαλής αλληλεπίδρασης. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα, θα φέρει εποικοδομητικούς διαλόγους χωρίς φανατισμούς, επιρροή, σύμπραξη, ομαδικότητα, συλλογική δράση ενώ γενικότερα θα είναι αρκετά ανεπτυγμένη η πολιτική σου αντίληψη και ικανότητα. Θα κατανοείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, την συναισθηματική κατάσταση που βρίσκονται οι άλλοι/ες και κυρίως άτομα του φιλικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Μάλιστα σήμερα δεν αποκλείεται να τα πιείτε παρέα και να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και τις διακοπές σας. Αν σε απασχολεί μια νομική υπόθεση, ζητήματα σπουδών ή οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό, θα έχεις θετικές εξελίξεις. Αυξημένη κοινωνικότητα και αισιόδοξες σκέψεις.

 

Zυγός

Εξαιρετική ημέρα για να δείξεις στον επαγγελματικό σου χώρο, ποιος κάνεις κουμάντο, όχι με το έτσι θέλω, αλλά γιατί έχεις έξυπνες ιδέες και λύσεις που θα βοηθήσουν στην εύρυθμη λειτουργία της δουλειάς. Πράγματι, με το εξάγωνο του Ερμή στον 10ο σου με τον Άρη από τον 8ο σου, θα έχεις ηγετικές τάσεις και ικανότητες, γρήγορη σκέψη και λύσεις κυρίως για θέματα οικονομικά. Ενδέχεται να προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι προκειμένου να διευθετήσεις μια κατάσταση, ή να παρακολουθήσεις εξειδικευμένα σεμινάρια που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις γνώσεις σου, να βελτιώσεις την θέση σου και τα οικονομικά σου. Κατάλληλη ημέρα για να ζητήσεις προαγωγή και αύξηση μισθού. Αν διατηρείς δική σου επιχείρηση, είναι πιθανό να βρεις επενδυτές, ή να επενδύσεις τα χρήματα σου προκειμένου να μπεις μέτοχος σε μια εταιρία.

 

Σκορπιός

Με το εξάγωνο του Ερμή στον 9ο σου με τον Άρη στον 7ο σου, ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες με ανθρώπους και εταιρίες του εξωτερικού. Θα μπορέσεις να κάνεις πετυχημένες διαπραγματεύσεις και να πετύχεις αρκετά καλούς όρους μιας και θα έχεις γρήγορη αντίληψη, αυξημένη ευστροφία που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να πάρεις σωστές αποφάσεις αλλά και σε οποιαδήποτε πνευματική δραστηριότητας αναλάβεις. Με τον/η αγαπημένο/η σου είναι πιθανό να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τις φετινές σας διακοπές, ενώ αν διατηρείς σχέση με κάποιον/α από μακριά σήμερα είναι πιθανό να ταξιδέψει ο/η ένας/μια ή ο/η άλλος/η προκειμένου να βρεθείτε από κοντά. Γενικότερα στις συναναστροφές σου θα αφήνεις τις καλύτερες εντυπώσεις και αν είσαι ελεύθερος/η θα προκύψει μια νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου.

 

Tοξότης

Με τον Ερμή στον 8ο σου να σχηματίζει όψη εξάγωνου με τον Άρη από τον 6ο σου είναι πιθανό να διευθετήσεις, γραφειοκρατικές υποθέσεις και χαρτομάνια που αφορούν μια κληρονομική υπόθεση, μια μεταβίβαση, ή τις φορολογικές σου εκκρεμότητες. Δουλειές με φούντες θα έχεις στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και στον επαγγελματικό σου χώρο, τις οποίες θα τακτοποιήσεις με εξυπνάδα και πονηριά παράλληλα. Γενικότερα, θα είσαι αρκετά καλός/η στις οικονομικές διαπραγματεύσεις και συναλλαγές , αποτελεσματικός/η, θα εμφανίζεις υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης και θα προσανατολίζεσαι στην παροχή υπηρεσιών με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως. Ενδέχεται να μην εκφράσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, ωστόσο όσα θα πεις, θα τα πεις με ειλικρίνεια και θάρρος. Πολυάσχολη ημέρα, με αυξημένες υποχρεώσεις, ενδεχομένως και λίγη νευρικότητα, τίποτα όμως σημαντικό.

 

Αιγόκερως

Σχέσεις αισθηματικές και μη, ξανά στο προσκήνιο θα φέρει το εξάγωνο του Ερμή στον 7ο σου με τον Άρη μέσα από τον 5ο σου. Θα κάνεις συζητήσεις που αφορούν κυρίως τους/ις άλλους/ες και θα μοιράζεσαι σκέψεις και ιδέες με τον/η αγαπημένο/η σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και σου αρέσει κάποιος/α, σήμερα θα τον/η διεκδικήσεις, με τον αυθορμητισμό και τις έξυπνες ατάκες και ιδέες σου. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση, ακόμη και να προκύψει, μέσα από μια γνωριμία που θα σου κάνει κάποιος/α από τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Αν έχεις παιδιά, θα γίνουν συζητήσεις που αφορούν είτε τον γάμο σου με τον πατέρα τους, είτε την σχέση σου με κάποιον/α άλλον/η. Θα υπάρχει μεταξύ σας αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη. Τέλος, μπορεί με τον ερωτικό/η σύντροφο να κλείσετε μια συνεργασία, ή να υπογράψετε ένα σύμφωνο συμβίωσης.

 

Υδροχόος

Με το εξάγωνο του Ερμή στον 6ο σου με τον Άρη στον 4ο σου, σήμερα θα δραστηριοποιηθείς έντονα για δουλειές που αφορούν το σπίτι σου ή μια οικοδομή. Πρακτικά ζητήματα θα έρθουν στην επιφάνεια, ενώ μπορεί να ασχοληθείς με επιδιορθώσεις και βλάβες, κυρίως αν πιάνουν τα χέρια σου. Ωστόσο ακόμη και αν πιάνουν, το πιθανότερο είναι να καλέσεις κάποιον/α ειδικό για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο. Ευνοϊκή ημέρα για διανοητικές και χειρωνακτικές εργασίες, για την τακτοποίηση και καθαριότητα του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου, για άθληση αλλά και για επαγγελματικές δραστηριότητες που απαιτούν ταχύτερη αντίληψη και αποφασιστικότητα. Με τους γονείς σου θα είσαι αρκετά εξυπηρετικός/η και θα αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες τους χωρίς πολλά λόγια και εξηγήσεις. Τέλος, μπορεί να έχεις νευρικότητα ή λίγο περισσότερο άγχος όμως θα τα ελέγξεις μια χαρά.

 

Ιχθύες

Με το εξάγωνο του Ερμή στον 5ο σου με τον Άρη από τον 3ο σου, θα έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και ιδέες που άμεσα θα βάλεις σε εφαρμογή. Θα πάρεις αρκετές πρωτοβουλίες και αποφάσεις για διάφορα θέματα της καθημερινότητάς σου αλλά και σε σχέση με τα ερωτικά σου. Είναι πιθανό να οργανώσεις μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου, ή κατά την διάρκεια μια εκδρομής ή ακόμη και ενός επαγγελματικού ταξιδιού να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία. Θα έχεις ευφράδεια λόγου, γρήγορη αντίληψη μπορεί να γίνεις φλύαρος/η, ωστόσο θα καταφέρεις να περάσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κυρίως αν αποφασίσεις να μιλήσεις με παιδιά. Ακόμη, δεν αποκλείεται να συζητήσεις με τον/η αγαπημένο/η σου την απόκτηση ενός παιδιού ή οτιδήποτε σε απασχολεί και χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εμπλοκή στις αντιδρομήσεις της Πάτρας, το «ΟΧΙ» της Αποκεντρωμένης στον Δήμο

Στα VIP του Κορυδαλλού ο Λύτρας – Γιατί «αρπάχτηκε» για το τσιγάρο

Περί του πολιτικού παρελθόντος της Αχαΐας ΦΩΤΟ

POS – Ταμειακές μηχανές: 22 απαντήσεις για τη διασύνδεση