Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Με «The Other Half» («Το άλλο μισό») συνεχίζεται η ενότητα του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου

Την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Νέο Δημαρχείο και την Κυριακή 30 Ιουνίο στο Νότιο Πάρκο

Πάτρας

Ένα ντοκιμαντέρ μέσα από το οποίο η κάμερα προσεγγίζει την πορεία των μεταναστών ακολουθώντας τα σκοτεινά περάσματα των ευρωπαϊκών συνόρων παίρνει σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ , στο προαύλιο του νέου δημαρχείου της Πάτρας τη σκυτάλη των προβολών του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου.

Για 15 χρόνια, ένας φωτορεπόρτερ γίνεται ο αυτόπτης μάρτυρας ανθρώπων σε διαρκή μετακίνηση, εκτεθειμένων σε κινδύνους, σε τόπους μη γνώριμους και αφιλόξενους, ανθρώπων που για κάποιους είναι σα να μη γεννήθηκαν ποτέ.

Η ματαίωση, ο θάνατος, η εξάντληση από τη συνεχή προσπάθεια και οι επαναπροωθήσεις καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος στο έργο του Γιώργου Μουτάφη με την κάμερα να φτάνει σε σημεία απρόσιτα, καταγράφοντας ιστορίες που ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια και αποκαλύπτει πώς ζει «Το Άλλο Μισό».

Σκηνοθεσία, Σενάριο, Διεύθυνση Φωτογραφίας, Ήχος: Γιωργος Μουτάφης, Μουσική: Δημήτρης Μυστακίδης, Παραγωγή:Γιώργος Μουτάφης

Η ταινία θα επαναπροβληθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ στο Νότιο Πάρκο