Ελεύθερος ο Τζούλιαν Ασάνζ: Η στιγμή που συναντά τη σύζυγό του ΦΩΤΟ

Ο Τζούλιαν Ασάνζ προσγειώθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι ώρα Ελλάδος στην Αυστραλία για να ξεκινήσει τη ζωή του ως ελεύθερος άνθρωπος.

τζούλιαν ασάνζ

Συγκινητικές στιγμές γεμάτες ανακούφιση και χαρά σημάδεψαν την άφιξη του Τζούλιαν Ασάνζ στο αεροδρόμιο της Καμπέρας στην Αυστραλία.

Η επιστροφή του στην πατρίδα του μετά από μια μακρά και σκληρή δικαστική μάχη, σηματοδότησε μια νίκη για τον ίδιο και τους υποστηρικτές του.

Σύμφωνα με το newsit, ο Τζούλιαν Ασάνζ προσγειώθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι ώρα Ελλάδος στην Αυστραλία για να ξεκινήσει τη ζωή του ως ελεύθερος άνθρωπος αφού παραδέχτηκε ότι αποκάλυψε μυστικά άμυνας των ΗΠΑ σε μια συμφωνία που ξεκλείδωσε την πόρτα του κελιού του στη φυλακή του Λονδίνου.

Μπορεί το βράδυ να ήταν ψυχρό στην Καμπέρα αλλά όταν άνοιξε η πόρτα του ιδιωτικού τζετ έκλεισε το κεφάλαιο ενός διεθνούς δράματος που τον οδήγησε από μια πενταετή περίοδο στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Belmarsh στη Βρετανία σε μια αίθουσα δικαστηρίου σε μια νησιωτική περιοχή των ΗΠΑ στον Ειρηνικό και, τελικά, στο σπίτι του.

Τζούλιαν Ασάνζ

Τζούλιαν Ασάνζ

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ξεκίνησε η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος, έκτακτα μέτρα, αλλαγές στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ΦΩΤΟ

Αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι θέτουν εαυτούς εκτός κομματικών οργάνων, Τεμπονέρας μεταξύ των παραιτηθέντων

Κασσελάκης: Αν θέλουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ μαύρο χρήμα να εκλέξουν άλλο πρόεδρο, τι λέει για την Αυγή

Δολοφονία Καραϊβάζ: Γιατί διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου η δίκη

Σύλληψη δημοσιογράφου για ξυλοδαρμό συντρόφου του: Με κατάγματα το θύμα, της έστελνε απειλητικά μηνύματα