Ζώδια: Tαύρε, πιο υπεύθυνος δείχνεις σήμερα, ενώ από την άλλη θέλεις να νιώσεις έντονα συναισθήματα

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Λέοντα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και όμορφα στοιχεία μας. Σήμερα, κυριαρχεί η πίστη και η αγάπη, που μας κάνει να ονειρευόμαστε, να φανταζόμαστε και να εμπνεόμαστε.

Γινόμαστε πιο καλόπιστοι και ονειροπόλοι, πιστεύοντας στα απίθανα που είναι… πιθανό να συμβούν, αρκεί να τα θέλουμε πολύ. Μπορεί να περπατάμε στα σύννεφα, ωστόσο, εφ’ όσον η καρδιά μας χαίρεται και δε βλάπτουμε κανέναν, δεν υπάρχει κανείς λόγος να μην το κάνουμε.

Το βραδάκι θα περάσει στον Λέοντα, καλώντας μας να ξεχάσουμε βάσανα και μιζέρια, να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, να ξαναπάρουμε θάρρος και δύναμη, να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε και να ζήσουμε τη ζωή μας στο μέγιστο!

Για όσο καιρό μείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα μας κάνει να νιώσουμε υπερηφάνεια, σιγουριά, να αναζητήσουμε το καλύτερο και θα αναδείξουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας, ενώ θα μας βγάλει τη διάθεση να φλερτάρουμε, να παίξουμε, να χαρούμε τον έρωτά μας ή να βρούμε έναν καινούργιο που θα μας κάνει να αισθανθούμε μοναδικοί και ανεπανάληπτοι σαν κι αυτήν.

 

Κριός

Με τον Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο στον 4ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 12ο σου, θα αναλάβεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σου. θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου ενδεχομένως μέσω μιας αγοραπωλησίας. Θα είσαι αρκετά συγκεντρωμένος/η στους στόχους σου και με υπευθυνότητα θα πετύχεις στα σχέδια σου. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 4ο σου με τον Ποσειδώνα στον 12ο σου, οι καλές πράξεις ανταμείβονται και για την οικογένεια σου έχεις κάνει αρκετές. Η αίσθηση του ιδανικού και ιδεαλιστικού στοιχείου δεν θα είναι μόνο στη σχέση σου με τον/ σύντροφό σου αλλά και με όλους όσους μοιράζεσαι βαθιούς συναισθηματικούς δεσμούς. Θα είσαι αρκετά δοτικός/η και γενναιόδωρος/η ειδικότερα με ανθρώπους που έχουν ανάγκη από προσοχή και φροντίδα.

 

 

Tαύρος

Με τον Ήλιο στον 3ο σου έχει αυξηθεί η ανάγκη σου για επικοινωνία και για να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 11ο σου θα σε κάνει πιο σοβαρό και υπεύθυνο στις σχέσεις σου με τους/ις άλλους/ες και σήμερα θα μπορέσεις να βασιστείς επάνω τους και να βοηθηθείς ώστε να χειριστείς κάποιες καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατάλληλη ημέρα για υπογραφές συμβολαίων και κλείσιμο συμφωνιών, ενώ με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 3ο σου με τον Ποσειδώνα στον 11ο σου, θέλεις να νιώσεις έντονα την αγάπη, ακόμη και αν σου την εκφράσουν με λόγια, θα είναι αρκετό χωρίς να περιμένεις πράξεις, παρόλο που έχεις προσδοκίες από την σχέση σου με κάποιον/α που έχει υποσχεθεί να σε βοηθήσει. Μάλιστα σήμερα δεν αποκλείεται να λάβεις την βοήθεια του/ης.

 

Δίδυμοι

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο Ήλιου στον 2ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 10ο σου και είναι εκείνο που θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστή διαχείριση των οικονομικών σου και φυσικά σωστές επιλογές. Οποιαδήποτε εργασία χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία θα μπορέσεις να την ολοκληρώσεις με επιτυχία και να ανταμειφθείς γι’ αυτό. Είναι μια από τις ημέρες που θα νιώθεις πολύ σίγουρος/η για τον εαυτό σου, θα νιώθεις αυτάρκης και ασφαλής, μάλλον γιατί θα έχεις χρήματα στην τσέπη σου, ενώ με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 2ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 10ο σου, είναι πιθανό να προσφερθεί κάποιος/α από τον επαγγελματικό χώρο να σε βοηθήσει ανιδιοτελώς. Ένα ειδύλλιο στον χώρο της καριέρας είναι πολύ πιθανό, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η, θα βγάλεις στοργή και τρυφερότητα.

 

Kαρκίνος

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο Ήλιου στον 1ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 9ο σου και είσαι το πλέον κατάλληλο άτομο για να βασιστεί κάποιος/α επάνω του. Οτιδήποτε αναλάβεις θα το ολοκληρώσεις με αυτοπειθαρχία, συγκέντρωση κυρίως αν πρόκειται για μια νομική υπόθεση, ή ακόμη και για να οργανώσεις τις διακοπές σου και ένα ταξίδι. Κι ενώ φαίνεται πως πρόκειται για μια ρουτινιάρικη ημέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 1ο σου με τον Ποσειδώνα στον 9ο σου, δεν θα σε αφήσει να πλήξεις, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας, μέσω των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα δεχτείς ευχαριστίες και τρυφερά συναισθήματα από τον κόσμο γύρω σου. Αν διατηρείς σχέση εξ’ αποστάσεως ενδέχεται να συναντηθείς με τον/η αγαπημένο/η σου, θα εισπράξεις αγάπη, δώρα και θα περάσεις στοργικές στιγμές. Θα είσαι πολύ ρομαντικός/η, εκδηλωτικός/η, κυρίως αν βρίσκεσαι σε διακοπές αυτές τις ημέρες.

 

Λέων

Η μυστικοπάθεια αλλά και η τάση σου να ενεργήσεις κρυφά, ενδεχομένως και παράνομα σε κάποιες περιπτώσεις, δεν σε αφήνει να ανακοινώσεις τα σχέδια σου. Για σήμερα που θα ολοκληρωθεί το τρίγωνο του Ήλιου στον 12ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 8ο σου μπορεί να πάρεις κάποιες ειδήσεις που περίμενες καιρό. Αν κλείσεις μια εμπορική συμφωνία το κάνεις με απόλυτη μυστικότητα και επιτυχία. Με την Αφροδίτη στον 12ο σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 8ο σου, θα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη σου και τα βαθύτερα συναισθήματα σου γενικά στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και περισσότερο σε κάποιον/α που είναι υπερήλικας, πονεμένος/η και ταλαιπωρημένος/η. Στον αισθηματικό τομέα καθετί απαγορευμένο σε ελκύει και μπορεί να κάνεις ρομαντικές σκέψεις για κάποιον/α που βρίσκεται ήδη σε σχέση.

 

Παρθένος

Με τον Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο στον 11ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 7ο σου, θα τονιστεί η ανάγκη σου να κοινωνικοποιηθείς αλλά και να βάλεις νέους στόχο κάποιες συνεργασίες και συμφωνίες. Θα είσαι περισσότερο ρεαλιστής/τρια και θα ξέρεις τι να περιμένεις μακροπρόθεσμα. «Ότι θερίσεις σπέρνεις» άρα οτιδήποτε αποφασίσεις, τους καρπούς θα τους εισπράξεις αργότερα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού θα έχεις αυτοέλεγχο, μέθοδο και θα επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες όπως συνηθίζεις άλλωστε. Η Αφροδίτη μέσα από τον 11ο σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 7ο σου, θα σου φέρει την ανάγκη να μοιραστείς με τους/ις φίλους/ες σου την αγάπη σου, θα έχεις κατανόηση και παράλληλα την ανάγκη να σε δεχτούν όπως ακριβώς είσαι ενώ για οι ρομαντικές σκέψεις για κάποιον/α από την παρέα σου θα σε συνεπάρουν.

 

Zυγός

Με τον Ήλιο στον 10ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον 6ο σου, είναι η κατάλληλη ημέρα για να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια και ανοίγματα. Ότι κάνεις σήμερα θα το βρεις μπροστά σου αύριο, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι μεθοδικός/η, αποτελεσματικός/η και ρεαλιστής/τρια για να αποκτήσεις πελατεία και την φήμη που χρειάζεσαι. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 10ο σου με τον Ποσειδώνα στον 6ο σου, θα αποσπάσεις τις καλύτερες κριτικές και παράλληλα την συμπάθεια των ανωτέρων σου. Θα είσαι αρκετά καλός/η στις δημόσιες σχέσεις και γενικά θα βγάζεις προς τα έξω μια πολύ τρυφερή, ευαίσθητη και γενναιόδωρη παρουσία. Ίδια συναισθήματα θα εκφράσεις στα μέλη της οικογένειας σου και γενικά σε όλους όσους νιώθεις δικούς σου ανθρώπους. Για διάφορες εξυπηρετήσεις που θα κάνεις θα λάβεις ευγνωμοσύνη ενδεχομένως και δώρα.

 

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον 9ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 5ο σου, είναι πιθανό να συναντήσεις μια παλιά σου σχέση και αυτή την φορά την δεις πιο σοβαρά. Μπορεί ακόμη να σε ελκύσει κάποιος/α διαφορετικής κουλτούρας από της δική σου παρά τις όποιες αναστολές σου. Καλή ημέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή να κλείσεις θέση για μαθήματα/σεμινάρια ή για να τακτοποιήσεις νομικές εκκρεμότητες. Ο ρομαντισμός, η ανιδιοτελής προσφορά και η αγάπη θα επικρατούν σε όλο τους το μεγαλείο με την Αφροδίτη μέσα από τον 9ο σου να τριγωνίζεται από τον Ποσειδώνα στον 5ο σου οίκο. Θα βλέπεις πρόσωπα και καταστάσεις ιδανικά και θα πείθεις στον εαυτό σου και τους/ις άλλους/ες πως όλα είναι τέλεια μιας και θα έχεις αισιόδοξη διάθεση και την τάση να εκφράζεις όνειρα και προσδοκίες.

 

Tοξότης

Με τον Ήλιο στον 8ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 4ο σου, θα έχεις την επιθυμία και την διάθεση να διεκδικήσεις χρήματα που προέρχονται από άλλους ή να διευθετήσεις κληρονομικές υποθέσεις, θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, ενδεχομένως μέσω μιας αγοραπωλησίας και θα είσαι συγκεντρωμένος/η στους στόχους σου προκειμένου να πετύχεις στα σχέδια σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον 8ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 4ο σου οίκο, θα σου χαρίσει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, θα εκφράζετε με ευκολία τα συναισθήματα σας, θα ανταλλάξετε δώρα και θα χαρείτε τον έρωτα σας. Η αίσθηση του ιδανικού και ιδεαλιστικού στοιχείου δεν θα είναι μόνο στη σχέση σου με τον/ σύντροφό σου, αλλά και με τα μέλη της οικογενείας σου και δεν αποκλείεται να λάβεις ένα δώρο από τους δικούς σου.

 

Αιγόκερως

Ο Ήλιος μέσα στον 7ο σου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο μέσα από την 3ο σου και η ημέρα προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις, κλείσιμο συνεργασιών και συμφωνιών. Θα είσαι προσεκτικός/η, συγκεντρωμένος/η και αυτά που λες θα τα εννοείς. Θα διεκπεραιώσεις με ευκολία πρακτικά ζητήματα και θα είσαι εξαιρετικά συνεργάσιμος/η. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 7ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 3ο σου, είναι πιθανό να έχεις ερωτική επανασύνδεση, η να δεις κάποιον/α που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα. Θα εξιδανικεύσεις την σχέση σου αλλά όχι τόσο ώστε, να παραμυθιάσεις τον εαυτό σου ενώ γενικότερα μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου θα πάρεις χαρά, ευγνωμοσύνη και θα αισθανθείς αγάπη και ενδιαφέρον για τους γύρω σου. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά θα έχεις εξαιρετικές εμπνεύσεις.

 

Υδροχόος

Με τον Ήλιο στον 6ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον 2ο σου, οτιδήποτε είχες παρατημένο, ή είχες αμελήσει να διευθετήσεις, σήμερα μπορείς να το ολοκληρώσεις με επιτυχία. Είναι μια ημέρα που επιβάλλεται να εστιάσεις σε σημαντικά και πρακτικά ζητήματα χωρίς παρεμβολές και να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους που θα ωφελήσουν τα καριέρα σου και θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σου, πολύ περισσότερο δε, που και η Αφροδίτη στον 6ο σου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον 2ο σου. Καλές σχέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον και διάθεση γενικότερα να ασχοληθείς με δουλειές ρουτίνας προκειμένου να βελτιώσεις την λειτουργικότητα και αισθητική του χώρου σου, ενώ γενικότερα θα είσαι εξυπηρετικός/η, ευγενικός/η και συνεργάσιμος/η. Κι αν προκύψει κάποιο φλερτ κατά την διάρκεια της εργασίας… καλοδεχούμενο.

 

Ιχθύες

Το τρίγωνο που ολοκληρώνεται του Ήλιου στον 5ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 1ο σου, θα σε κάνει αρκετά υπεύθυνο/η και σοβαρό/η ώστε να διερευνήσεις θέματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σου και δεν αποκλείεται να νιώσεις νοσταλγία για έναν/μια παλιό/α σύντροφο. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να πάρεις στα σοβαρά μια σχέση και να δεσμευτείς περισσότερο απέναντι στον/η αγαπημένο/η σου. Με την Αφροδίτη στον 5ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον 1ο σου, η ημέρα είναι ιδανική για να εκφράσεις αγάπη και τρυφερότητα, θα είσαι υπερβολικά ευαίσθητος/η, στοργικός/η και ρομαντικός/η, θα τα βλέπεις όλα τέλεια και θα έχεις αισιόδοξη διάθεση. Αν ξεκινάς σήμερα τις διακοπές σου, τις ξεκινάς με τους καλύτερους οιωνούς, ενώ το πιθανότερο είναι όπου πας να ερωτευτείς.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα: Υποψία για εμπρησμό ή έκρηξη στο Γηροκομειό; η φωτιά που «άναψε» φωτιές ΦΩΤΟ

Ζακ Κωστόπουλος: Κάθειρξη πέντε ετών στον κοσμηματοπώλη και έξι ετών στον μεσίτη, αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, οργή στο δικαστήριο

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας, πού βρίσκεται ΦΩΤΟ

ΑΑΔΕ – Φορολογικές δηλώσεις: Με ρυθμό ρεκόρ η φετινή υποβολή