ΗΠΑ: Φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του συντρόφου της

Η κοπέλα βρέθηκε χτυπημένη και τυλιγμένη σε ένα σεντόνι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της – Ποια η σχέση του πατέρα στην υπόθεση

φοιτήτρια

Σοκ από τη δολοφονία 22χρονης φοιτήτριας από το Μισισιπί, η οποία βρέθηκε χτυπημένη μέχρι θανάτου και τυλιγμένη σε ένα σεντόνι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της την περασμένη εβδομάδα, λίγες μέρες αφότου ο πατέρας της προειδοποίησε το δικαστήριο ότι αν ο σύντροφός της έβγαινε από τη φυλακή, θα την σκότωνε.

Το σώμα της Lauren Johansen ανακαλύφθηκε ακρωτηριασμένο και τυλιγμένο σε σακούλες σκουπιδιών και ένα σεντόνι στις 3 Ιουλίου στο νεκροταφείο Wolf River στην κομητεία Harrison, ανέφερε ο σταθμός WLOX.

Ο πατέρας της αναφέρει ότι ο άνδρας που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της, Bricen Rivers, είχε βγει από τη φυλακή πριν από κάποιες ήμερες, αφού κρατήθηκε για απαγωγή επειδή την είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα και την κράτησε όμηρο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του Δεκεμβρίου στο Νάσβιλ.

φοιτήτρια

Η Bricen Rivers συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

«Μπορείτε να δείτε τι συνέβη όταν την χτύπησε 100 φορές τον Δεκέμβριο, οπότε απλά φανταστείτε τι της έκανε όταν κανείς δεν ήταν κοντά για να την σώσει», είπε ο πατέρας της, Λανς Γιόχανσεν, στην Daily Mail.

«Κάθισα στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Νάσβιλ και είπα στον δικαστή ότι αν τον άφηναν να βγει, θα την σκότωνε», είπε στο WLOX ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας. «Της είχε επιτεθεί — αυτή ήταν πιθανώς η πέμπτη ή η έκτη φορά που τσακώθηκαν και την χτύπησε».

Ο Rivers, 23 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και κρατείται με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, 4 Ιουλίου, ύστερα από εξάωρο ανθρωποκυνηγητό, ανέφερε το NOLA.com.

Η Lauren Johansen, η οποία καταγόταν από το Gulfport, πήγαινε στο Πανεπιστήμιο του Νότιου Μισισιπή για να πάρει το πτυχίο της στη νοσηλευτική, είπε ο πατέρας της, ο οποίος είναι ορθοπεδικός χειρουργός.

Η εξαφάνιση της 22χρονης δηλώθηκε για πρώτη φορά στις 2 Ιουλίου, όταν η αδελφή της ξύπνησε μόνη στο κοινόχρηστο διαμέρισμά τους στο Hattiesburg με την εξώπορτα ορθάνοιχτη και την κάμερα ασφαλείας τους σπασμένη.

Το ίδιο πρωί, ο πατέρας της ξύπνησε με μια ειδοποίηση ότι το Life360, μια εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας, είχε απενεργοποιηθεί. Ανέφερε την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα του Hattiesburg και την επόμενη μέρα, οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι εντόπισαν το αυτοκίνητό της σε ένα κοντινό νεκροταφείο.

«Ήξερα ότι ήταν νεκρή», είπε ο Lance Johansen στο WLOX, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς βρέθηκε τυλιγμένη σε σακούλες σκουπιδιών στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της.

φοιτήτρια

Η Lauren Johansen βρέθηκε χτυπημένη μέχρι θανάτου και τυλιγμένη σε ένα σεντόνι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της.

«Βασικά ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Το πρόσωπό της διαλύθηκε, το κεφάλι της έσπασε, χτυπήθηκε βάναυσα σε σημείο που δεν μπορούσε να δει από κανένα μάτι όταν τελικά πέθανε. Υπήρχαν πολλές τρύπες στο κεφάλι της», είπε. Και συνέχισε: «Βοήθησα τον ιατροδικαστή να σηκώσει το σώμα της από το αυτοκίνητο. Απλώς ακρωτηριάστηκε».

Ο συντετριμμένος πατέρας επέκρινε το σύστημα δικαιοσύνης στο Τενεσί, λέγοντας πως δεν έπρεπε να μειωθεί η εγγύησή του.

Ο Rivers, ο οποίος αρχικά κρατείτο με εγγύηση 251.000 δολαρίων, είδε την εγγύηση του να μειώνεται στις 150.000 δολάρια αφού πέρασε επτά μήνες στη φυλακή. Λίγο πριν από τη σύλληψη του Riversτον Δεκέμβριο, οι αστυνομικοί βρήκαν την Johansen άσχημα χτυπημένη να προσπαθεί να ξεφύγει από ένα νοικιασμένο όχημα την ώρα που ο Rivers έφτασε για να πάρει ένα πυροβόλο όπλο.

«Πιστεύω ότι το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης στο Νάσβιλ του Τενεσί απέτυχε. Ο κόσμος δεν θα έπρεπε να λειτουργεί έτσι», δήλωσε στο WLOX. «Ήταν πραγματικά όμορφη, πολύ έξυπνη. Είχε όνειρα και ελπίδες για τη ζωή».

φοιτήτρια

Ο Ρίβερς είχε συλληφθεί με επιβαρυντικές κατηγορίες απαγωγής αφού κράτησε όμηρο την 22χρονη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Νάσβιλ τον Δεκέμβριο.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – Πάνω από 173.000 θέσεις

Αφήνει το OPEN ο Κοκλώνης; – Η επόμενη μέρα

Βρετανία: Το τελευταίο μήνυμα της Louise Hunt πριν πέσει νεκρή από τη βαλλίστρα του πρώην της

ΑΑΔΕ: Από 16 Ιουλίου ψηφιακά οι τροποποιητικές δηλώσεις φόρου δωρεάς/γονικής παροχής