ΠΑΣΟΚ: Άνοιξε η πλατφόρμα συλλογής υπογραφών για στήριξη της Μιλένας Αποστολάκη

ΠΑΣΟΚ

Υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συλλέγει η Μιλένα Αποστολάκη. Η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, που δημιούργησε η βουλευτής Βορείου Τομέα Μιλένα Αποστολάκη στην προσωπική της ιστοσελίδα άνοιξε και ζητά υπογραφές προκειμένου να στηριχθεί ο αγώνας της, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου.

Η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα milenaapostolaki.gr. Με το που μπαίνει κάποιος στο site διαβάζει μια κάρτα που γράφει: «Αποφασίζω για το ΠΑΣΟΚ, υπογράφω – στηρίζω Μιλένα! Γίνε κι εσύ μέρος της προσπάθειας να βρει ξανά το ΠΑΣΟΚ τον μαχητικό χαρακτήρα του».

ΠΑΣΟΚ

Πατώντας «Υπογράφω εδώ», διαβάζουμε: «Είναι σήμερα ιστορική, κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα η επιστροφή της μεγάλης πλειοψηφικής δημοκρατικής παράταξης για να φέρει στη χώρα τη νέα ΑΛΛΑΓΗ. Δώστε μου δύναμη με την υπογραφή σας για να το πετύχουμε όλες και όλοι μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη». Η λέξη «αλλαγή» με κεφαλαία, προφανώς παραπέμπει στο παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ.