Μπάλος: Επέστρεψε στην παραλία η πλωτή εξέδρα για την ασφαλή αποβίβαση των επισκεπτών

Η αδειοδοτημένη πλωτή εξέδρα παρέμεινε την Παρασκευή στο λιμάνι της Κισάμου και το Σάββατο μεταφέρθηκε στον Μπάλο, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα

Μπάλος

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που υπήρχε με την αποβίβαση των τουριστών στον Μπάλο, καθώς επέστρεψε η πλωτή εξέδρα που υπήρχε στο σημείο τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το flashnews, η αδειοδοτημένη πλωτή εξέδρα παρέμεινε την Παρασκευή στο λιμάνι της Κισάμου και το Σάββατο μεταφέρθηκε στον Μπάλο, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα και οι επισκέπτες αναγκάζονται να κολυμπάνε για να φτάσουν στην παραλία.




«Κακώς είχε αποσυρθεί», ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Κισσάμου

«Η κατάσταση είναι καλύτερη τώρα, καθώς έχει αποκατασταθεί η εξέδρα αποβίβασης. Από σήμερα οι επισκέπτες θα αποβιβάζονται κανονικά χωρίς να χρειάζεται να περπατούν μέσα στο νερό. Η εξέδρα είχε αποσυρθεί λανθασμένα, αλλά τώρα έχει επανατοποθετηθεί», επεσήμανε μεταξύ άλλων για το θέμα ο δήμαρχος Κισσάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι για να επιλυθεί σύντομα το πρόβλημα «οι ιδιοκτήτες των πλοίων ανέλαβαν την οικονομική ευθύνη για την πλωτή εξέδρα», ενώ για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν αντιδράσεις στο X είπε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικές της περιοχής.