Συνεδριάζει την Τρίτη το ΚΥΣΕΑ για τα F-35 και τα μη επανδρωμένα ελικόπτερα S-100
Στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να συζητηθούν τα προγράμματα των αμερικανικών stealth μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς F-35 και των μη επαδρωμένων ελικοπτέρων S-100.
Την Τρίτη (16/07/2024) στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Στο αυριανό (16/07/2024) ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να συζητηθούν τα προγράμματα των αμερικανικών stealth μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς F-35 και των μη επαδρωμένων ελικοπτέρων S-100.
Σύμφωνα με το Onalert.gr, η αγορά τεσσάρων καινούργιων μη επανδρωμένων ελικοπτέρων Camcopter S-100 πέρασε στα τέλη Ιουνίου από την αρμόδια για τα εξοπλιστικά προγράμματα επιτροπή της βουλής και πήρε τον δρόμο προς το ΚΥΣΕΑ για το τελικό «πράσινο» φως.
Τα S-100 θα επιχειρούν μαζί με τα υπερσύγχρονα ελικόπτερα ανθυποβρυχιακού πολέμου MH-60 «Romeo» πάνω από τις FDI, σηκώνοντας μια «απροσπέλαστη» ασπίδα γύρω από τις νέες υπερσύγχρονες φρεγάτες του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εκδήλωση δασκάλων για «Πολλαπλό Βιβλίο και Συνδιδασκαλία» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Το Motorola Razr λέει αντίο στο clamshell το και φέρνει αντίπαλο στο iPhone Duo
Μπέικον ή λουκάνικο: Τι είναι καλύτερο εάν έχει υψηλή χοληστερίνη;
Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών κοντά στα «πρωτάκια» ΦΩΤΟ
iPhone Duo εναντίον Samsung Galaxy Z Fold 8
