Ζώδια: Λέοντα, θα έχεις εσωτερικές συγκρούσεις – Πιθανό να βγάλεις απωθημένα χρόνων

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Σήμερα, η Σελήνη στον Σκορπιό θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό και τον Άρη στον Ταύρο, οπότε καλό θα ήταν να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να ετοιμαστούμε… για αντιδικίες και καβγάδες. Θα έχουμε μια έντονη εσωτερική φόρτιση, συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς, με συνεχή σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε.

Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Όμως όλα αυτά μπορεί να είναι μια αντίσταση στην αλλαγή που αποφεύγουμε αλλά χρειάζεται να κάνουμε.

 

Κριός

Νωρίς το πρωί με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον 12ο σου θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες. Μην τις αναβάλλεις γιατί λίγο αργότερα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 5ο σου μπορεί να εκλογικεύσεις τα συναισθήματα σου και να βάλεις προτεραιότητα χόμπι και δραστηριότητες, με αποτέλεσμα τα χρήματα σου να πάνε σε αυτά και όχι στις υποχρεώσεις σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 4ο σου, θα νιώθεις εσωτερική αρμονία, θα έχεις την εύνοια ανθρώπων που εμπιστεύεσαι με στήριγμα την οικογένεια σου και θα νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Ωστόσο το βράδυ με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 2ο σου, θα έχεις νευρικότητα, παραξενιές και εύκολα μπορεί να παρασυρθείς σε σπατάλες και καυγάδες κυρίως για οικονομικά ζητήματα.

 

 

Tαύρος

Πολλά σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σου, που θα επηρεάσουν άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νωρίς το πρωί με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 11ο σου μπορεί να κλείσεις ή να ανανεώσεις μια συνεργασία/συμφωνία ενώ λίγο αργότερα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 4ο σου θα είσαι υποκειμενικός/η και θα συνεννοείσαι εύκολα με κάποιον από τους γονείς σου. Γενικότερα περισσότερο καλά θα νιώθεις με αδερφικά πρόσωπα ή ακόμη και με αγνώστους με τον τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 3ο σου, παρά με τους γονείς σου. Καλή ημέρα για υπογραφές συμβολαίων αλλά κακή για την αισθηματική σου ζωή τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 1ο σου. «Μύγα στο σπαθί σου δεν θα σηκώνεις», θα είσαι προκλητικός/η, παράξενος/η και νευρικός/η.

 

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 10ο σου, θα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία οτιδήποτε παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου χώρο. Αργότερα που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 3ο σου, οι σκέψεις και οι απόψεις σου θα βρίσκονται σε ένα στάδιο συνεχούς μεταβολής και δύσκολα θα συνεννοείσαι ωστόσο όταν σχηματιστεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 2ο σου, όλα θα σου φανούν περισσότερο εύκολα και θα μπορέσεις να συνδυάσεις τις πρακτικές σου ανάγκες με τις συναισθηματικές. Το βράδυ που θα σχηματιστεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 12ο σου, θα έχεις πολλές συναισθηματικές εξάρσεις, νεύρα, ιδιοτροπίες και απωθημένα που θα βγάλεις με έντονο τρόπο. Πρόσεχε γιατί είναι πιθανό να προκληθούν στομαχόπονοι και γαστρεντερικές διαταραχές εξαιτίας της έντασης.

 

Kαρκίνος

Νωρίς το πρωί Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 9ο σου, θα είσαι σε θέση να οργανώσεις τις κινήσεις σου με ψυχραιμία και να δώσεις λύσεις. Συζητήσεις με τον/η αγαπημένο/η σου για οικονομικά ρίσκα και επενδύσεις με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 5ο σου, δεν θα οδηγήσουν πουθενά και επειδή δεν θα είσαι αντικειμενικός/η, φρόντισε να μην βιαστείς να αποφασίσεις. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 1ο σου, θα έχεις αρκετά καλή ψυχολογία, πρόσχαρη διάθεση για φλερτ και ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο το βράδυ που θα σχηματιστεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 11ο σου, είναι πιθανό να έχεις εσωτερικές συγκρούσεις, νευρικότητα και ασταθή συμπεριφορά εξαιτίας ενός φιλικού προσώπου που θα επηρεάσει αρνητικά την ερωτική σχέση σου ή την σχέση σου με ένα παιδί.

 

Λέων

Με το τρίγωνο της Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο στον 8ο σου, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικογενειακά και κληρονομικά θέματα ή εκκρεμότητες που αφορούν μια αγοραπωλησία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 1ο σου, θα φέρει διχογνωμίες και από μεριάς σου ισχυρογνωμοσύνη για ζητήματα που δεν θα είσαι αντικειμενικός/η. Ωστόσο με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 12ο σου, τα πολύ προσωπικά σου θέματα, όπως φοβίες, διλήμματα και ανασφάλειες θα νιώσεις την ανάγκη να τα εκφράσεις στην οικογένεια σου, που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πως μπορείς να βασίζεσαι σε εκείνη. Αργά το βράδυ που θα σχηματιστεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 10ο σου, θα έχεις εσωτερικές συγκρούσεις, είναι πιθανό να βγάλεις απωθημένα χρόνων ενώ αν εργάζεσαι θα έχεις έντονες διαμάχες με τον/η προϊστάμενο/η σου.

 

Παρθένος

Νωρίς το πρωί οι ώρες είναι κατάλληλες με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 7ο σου για υπογραφές συμβολαίων ή για να έρθεις σε επαφή με παλιούς συνεργάτες. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 12ο σου, προφητείες και διαισθήσεις θα προσπαθήσεις να τις εκλογικεύσεις μάταια όμως, γι’ απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις που δεν θα βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 11ο σου, θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους του φιλικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος, ωστόσο για το βράδυ θα σου συνιστούσα υπομονή και ψυχραιμία. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 9ο σου, θα νιώσεις πρόκληση από ανθρώπους που εκφράζουν τις απόψεις τους με φανατισμό και θα εκνευριστείς. Προσοχή στην οδήγηση και τις μετακινήσεις γενικότερα.

 

Zυγός

Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο είναι πιθανό νωρίς το πρωί να φροντίσεις να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν σχετικές με την εργασία σου ή με το σπίτι. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 11ο σου είναι πιθανό να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς και να καταλήξεις κάπου με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή κάποιον/α με τον οποίο έχετε έναν κοινό σκοπό. Στον χώρο της καριέρας θα έχεις αρμονικές σχέσεις και την εύνοια του/ης προϊστάμενου σου, μπορεί να πάρεις κάποιο extra δωράκι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Το βράδυ ωστόσο με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 8ο σου, ενδέχεται να διαταραχθεί το κλίμα με το ταίρι σου, εξαιτίας οικονομικών θεμάτων. Δεν θα συμμερίζεται τις ανασφάλειες σου και εσύ την σπατάλη του.

 

Σκορπιός

Αρχικά θα φροντίσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και δραστηριότητες των παιδιών ή του/ης ερωτικού σου συντρόφου με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 5ο σου. Δευτερευόντως θα φροντίσεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 11ο σου κάποιες επαγγελματικές ανησυχίες και θέματα θα σε διχάσουν για τον τρόπο διαχείρισης τους. Στην πορεία με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 9ο σου, θα βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς με τις διακοπές σου, με όσα εκφράζουν την προσωπικότητα σου και να επιδείξεις μια περισσότερο αισιόδοξη διάθεση και στάση. Παρόλα αυτά το βράδυ ενέχει «κινδύνους» για την σχέση σου, μιας και θα έρθετε σε κόντρα με το ταίρι σου και ανοιχτή από μεριάς του τουλάχιστο, αντιπαράθεση. Θα σε προκαλεί με έντονο τρόπο να εκφραστείς και θα το πιθανότερο είναι να ξεσπάσεις.

 

Tοξότης

Είναι πολύ πιθανό νωρίς το πρωί να ασχοληθείς με πρακτικές παρελθοντικές εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σου και του γονείς σου με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 4ο σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 9ο σου, θα έχεις ηθικά διλήμματα, ενδεχομένως δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα που θα προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις χωρίς όμως ίχνος λογικής. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 12ο σου, θα νιώσεις ικανοποίηση και εσωτερική αρμονία ύστερα από μια κληρονομική υπόθεση, μια μεταβίβαση ή αγοραπωλησία. Το βράδυ πάντως με την Σελήνη να δέχεται «επίθεση» από τον Άρη στον 6ο σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τα θέματα της υγείας σου γιατί θα έχεις νεύρα, άγχος και μπορεί να βγάλεις διάφορες ψυχοσωματικές ασθένειες.

 

 

 

Αιγόκερως

Το πρωινό σου με την Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 3ο σου, προσφέρεται για να συναντηθείς με ανθρώπους που έχετε κοινά όνειρα και φιλοδοξίες, να συζητήσετε και να επαναξιολογήσετε τα σχέδια σας. Ωστόσο για θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά δεν θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις γι’ αυτό απόφυγε να βιαστείς στο οτιδήποτε. Αργότερα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο σου από τον 7ο σου, είναι πιθανό μέσω μιας φιλικής σχέσης να γνωρίσεις τον/η μελλοντικό/η σου σύντροφο ενώ γενικότερα θα έχεις κοινωνική διάθεση. Παρόλα αυτά το βράδυ που θα σχηματιστεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στον 5ο σου, πέρα από τις ερωτικές σου απαιτήσεις που θα είναι σφοδρές υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου για ένα φιλικό σου πρόσωπο ή το αντίστροφο.

 

Υδροχόος

Κυριολεκτικά το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και τις κοινωνικές. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 2ο σου, θα το έχεις με τις οικονομικές διαπραγματεύσεις αν και κάποιοι/ες συνεργάτες θα διαφωνούν με τις επιλογές σου με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 7ο σου. Ίσως να μην μπορέσετε να συνεννοηθείτε επακριβώς μιας και θα βασίζεσαι πολύ στο ένστικτο σου που πραγματικά τις απογευματινές ώρες θα είναι αλάνθαστο ως προς τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Συμφωνίες, συνεργασίες, ομαδική δουλειά φροντίζοντας ιδιαίτερα να μην πληγεί η φήμη σου. Αργά την νύχτα πάντως το ενδεχόμενο να εκνευριστείς σε μια κοινωνική υποχρέωση είναι πολύ πιθανό κυρίως αν λίγο νωρίτερα ήρθες σε έντονη αντιπαράθεση με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής για να αποφύγεις περεταίρω συγκρούσεις και να πεις λόγια που ύστερα θα μετανιώσεις.

 

Ιχθύες

Ξεχειλίζεις από αισιοδοξία, πίστη και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 1ο σου, νωρίς το πρωί θα φροντίσεις να ξεμπερδέψεις με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 6ο σου, είναι πιθανό κάποιες υποχρεώσεις να μην μπορέσεις να τις διαχειριστείς σωστά, να υπάρξει ασυνεννοησία και επιπρόσθετο άγχος ωστόσο αργότερα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο στον 5ο σου και για όση ώρα διαρκέσει αυτή η όψη, θα ξεφύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα βρίσκοντας χρόνο να περάσεις ρομαντικές στιγμές και να φλερτάρεις. Αργά το βράδυ να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις και την οδήγηση γιατί θα είσαι παρορμητικός/η, βιαστικός/η και νευρικός/η, μην έχοντας καμία κατανόηση και είναι πιθανό να προκληθούν εντάξεις και καυγάδες με άλλους/ες οδηγούς. Προσοχή στην ταχύτητα και το γκάζι.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί από τρία διαφορετικά όπλα στην ομιλία του Τραμπ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μεγάλη έρευνα του pelop.gr για την αρχηγία την Τρίτη 16 Ιουλίου

Γιώργος Τράγκας: Απορρίφθηκε η προσφυγή της συζύγου του για την περιουσία

Καύσωνας: 5 συμβουλές για τις ευπαθείς ομάδες

Τίτλοι τέλους για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με επιστροφή της Βούλας