Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε και Χριστοφοράτο

Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αγγελου Χριστοφοράτου, ο οποίος προέρχεται από τον Προμηθέα 2014 κι αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5».

Αίολος Αγυιάς Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε τον Αγγελο Χριστοφοράτο

Η ανακοίνωση του Αίολου Αγυιάς αναφέρει τα εξής:

«Ο Αίολος Αγυιάς συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση με εξελίξιμους και ταλαντούχους παίκτες. Ο λόγος για την προσθήκη του Αγγελου Χριστοφοράτου, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας στη νέα National League 1.

Ο Αγγελος Χριστοφοράτος γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 2002, βλέπει τον κόσμο από τα 204 εκατοστά και καλύπτει τις θέσεις «4» και «5». Ο νεαρός παίκτης έχει παίξει στη National League 2, καθώς είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Παναχαϊκή, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Προμηθέα 2014 με τον οποίον πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Παράλληλα, το νέο μας απόκτημα έχει φορέσει και τη φανέλα της ΑΕ Βαρθολομιού, με την οποία ανέβηκε από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Αίολο Αγυιάς. Είναι μια οργανωμένη ομάδα με έναν προπονητή, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και τον ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει ο Αίολος Αγυιάς τους στόχους του», δήλωσε ο Αγγελος Χριστοφοράτος, ο οποίος διαθέτει εντυπωσιακά φυσικά χαρακτηριστικά, τα οποία τον κάνουν πραγματικό φόβητρο μέσα στο «ζωγραφιστό».

Κι έπεται συνέχεια…».