Κανείς δεν νίκησε στη Γαλλία…ο «κανένας» νικάει στην Ελλάδα

Ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος είναι πρ. υφυπουργός και βουλευτής – πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

«Με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα μπάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;». Αυτή τη λαϊκή παροιμία χρησιμοποιούσε η γιαγιά μου κάθε φορά, που μια υπόθεση δεν «ίσωνε».

Οσο δεν θα ασχολούνται οι πολιτικές ηγεσίες του Δυτικού κόσμου και της Ελλάδας με το τι ακριβώς φταίει και οι κάλπες παρουσιάζουν αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα, όπως των ευρωεκλογών, καθώς επίσης και οι δημοσκοπήσεις, η παροιμία θα αποδίδει την ανοησία, ή την παραλυσία του πολιτικού συστήματος, που είναι βαθειά νυχτωμένο!

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της κληρονομικής Δημοκρατίας αρνείται την πραγματικότητα κι εμμένει σε θεωρίες, που αποτελούν μέρος του προβλήματος. Η αναγνώριση της πραγματικότητας όμως, θα σήμαινε κατεδάφιση θεωριών, στις οποίες χτίστηκαν καριέρες, φήμη κι ενδεχομένως δύναμη και πλούτος!

Με ρεύμα που «καίει», με «πικρό» καφέ και 6ήμερη εργασία, τολμούν να λένε…θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά με: το 53,6% των μισθωτών να έχει εισόδημα κάτω από 1.000 ευρώ, μικτά! Το 53,68% των μισθωτών να παίρνει λιγότερα από 1.000 € το μήνα. Ενώ εργαζόμενοι, στο 16,25%, αμείβονται από 1.001 έως 1.200 ευρώ.

Να ένας από τους πολλούς λόγους, που σημαντικό ποσοστό των εκφραστών της «κοινωνικής αποστροφής» δεν μεταλλάχθηκε ξαφνικά σε «απάνθρωπους ρατσιστές» και «φοβικούς», όπως η προπαγάνδα ανακυκλώνει μαζί με μερικούς επαγγελματίες -ακτιβιστές εξαρτώμενους ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Η επόμενη μέρα παραμένει αχαρτογράφητη και θολή, αφού τα πολυ δύσκολα είναι μπροστά μας. Είναι, σχεδόν, αδύνατο να προβλεφθεί η κατεύθυνση, που θα εξελιχθούν τα πράγματα, όσο θα πορεύονται στον ίδιο δρόμο κι όσο τα κόμματα εξουσίας θα βρίσκονται σε κοινή γραμμή, την οποία καθορίζουν κάποιοι… εξωσυστημικοί παράγοντες. Το πρόβλημα και πάλι είναι η πολιτική βούληση, που θα πρέπει να κάνει αποδεκτή τη βούληση του λαού κι όχι των ισχυρών εξωκοινοβουλευτικών κέντρων της νέας τάξης!

Ποτέ δεν υπήρχε τόση ανισότητα. Οι πολίτες έγιναν αδύναμοι, αλλά και τα Κράτη αδύναμα να προστατεύσουν τον πολίτη από πολυεθνικές (ακρίβεια). Οι αγορές καθορίζουν ποιος θα ασκεί την οικονομική εξουσία (Γαλλία). Η Δημοκρατία είναι, στα χαρτιά, του λαού, όταν οι πολίτες ζητούν να πάψουν να αποτελούν άξονες πολιτικής για την ΕΕ, που υπηρετούνται από ευρωπαίους πολιτικούς. Αυτές οι στρατηγικές καθορίζουν την άνιση κατανομή πλούτου. Οσοι εκμεταλλεύονται το σύστημα είναι ευνοημένοι και πλούσιοι, ενώ οι πολλοί καταντούν παρίες.

Η συμβιβασμένη πολιτική τάξη, η επικρατούσα πολιτική και οικονομική διεφθαρμενη ελίτ των Αθηνών, που ανακύκλωνε για χρόνια τα περί «ρατσιστών και φασιστών» αδυνατεί να εξηγήσει τη μαζική Δεξιά στροφή εις βάρος των «μετριοπαθών» κομμάτων και της δογματικής Αριστεράς.

Εν μέσω περιφρόνησης και άρνησης της πραγματικότητας, επικρατεί εγκατάλειψη κι απόγνωση. Οσοι σιωπούν (ομερτά!), περιμένουν ένα θαύμα και η σωτηρία από πουθενά δεν διαφαίνεται να έρχεται, έτσι. Οι θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης και της woke αντζέντας θέλουν να λειτουργούν την κυμαδομηχανή ώστε να αποκόπτονται από τις ρίζες του Ελληνοχριστιανικού και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

Οι πολιτες αντιστέκονται στην επιβολη της Δικτατορίας, της Ισλαμολαγνίας και Λοατκιολαγνίας! Τα διεφθαρμένα συστημικά κόμματα ευνοούν τον πόλεμο κατά των αξιών του Εθνους και την διάδοση της woke ατζέντας. Οι Ελληνες, που πιστεύουν στην οικογένεια και νιώθουν ιδιαίτερα ευλογημένοι για το Θεϊκό δώρο της αναπαραγωγής του ανθρώπινου γένους εκφράζουμε λύπη και οργή, για όσα έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, κ. Μπλίνκεν, με περίσσια αλαζονεία και κυνική διάθεση, πως «η υπεράσπιση και προώθηση των δικαιωμάτων LGBTQI+ παγκοσμίως, είναι το σωστό, αλλά είναι το έξυπνο και απαραίτητο πράγμα κι αν κοιτάξετε σε όλο τον κόσμο τις χώρες που τα σέβονται είναι πιο σταθερές, υγιείς, ευημερούσες, πιο δημοκρατικές».

Είναι φανερό, λοιπόν, ποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν όσοι εκφράζονται αλλά και όσοι συμπαρίστανται και συμμετέχουν στην επιβολή της ατζέντας της Loatki+ κοινότητας.

Απομένει σε εμάς, που υφιστάμεθα μεθοδική πλύση εγκεφάλου και των παιδιών μας να αναρωτηθούμε: Η καθιέρωση της ιδεολογίας του φύλου ή αλλιώς της της ακύρωσης, είναι δυνατόν να υιοθετηθεί από ανθρώπους φυσιολογικούς και λογικούς;

Τις απαντήσεις έδωσαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, που έφεραν πάλι στο προσκήνιο καταλληλότερο πρωθυπουργό τον «κανένα» και πολύ χαμηλά τα ποσοστά των κομμάτων. Οι πολίτες αντιστέκονται παρότι είναι αλυσοδεμένοι.

Αγωνίζονται, έχοντας κατά νου πως τούτος ο κόσμος παραέγινε άσχημος, αγχώδης και αβίωτος. Δεν έχουν άδικο οι νέοι, που έχουν «σαλτάρει» και οι ηλικιωμένοι που είναι οργισμένοι.

Η λύση βρίσκεται στην εθνική συσπείρωση, στη βάση προβολής των κοινών σκοπών και καταπολέμησης του κοινού αντιπάλου όλων των Δεξιών κομμάτων, στον ευρύτερο χώρο των πατριωτών. Απέναντι μας βρίσκονται κομματα του Εθνομηδενιστικού τόξου. Απέναντι μας είναι η παράταξη των «βολεμένων», που στην απαντά «ζείτε στον καλύτερο δυνατό κόσμο, τα κεφάλια μέσα». Απέναντι μας είναι η παράταξη των «χορτασμένων», που όταν βλέπει κοινωνικές εκρήξεις το πρώτο που σκέφτεται είναι…«γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι;».

Απαιτούμε κοινωνική δικαιοσύνη με αναδιανομή εισοδήματος, για πραγματική και όχι φαντασιακή κοινωνική συνοχή. Θέλουμε κοινωνικό κράτος, που το έχουν ανάγκη ακόμα περισσότερο οι αδύναμοι, ώστε να υπάρχει «αίσθημα ασφάλειας» και μείωση των ανισοτήτων.

Ο «εθνικός συναγερμός» με συνασπισμό όλων των πατριωτικών κομμάτων, βάζει πάλι στο δημόσιο διάλογο, όχι κούφιες ρητορίες και οι επιλογές μας δεν πρέπει να περιορίζονται ανάμεσα στο «μη χείρον»!