Κρήτη: Πολίτης έμεινε κλειδωμένος για μία ώρα μέσα σε δημόσια υπηρεσία

Ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛΑΣ για να απελευθερωθεί.

Πολίτης

Ένα απίστευτο αλαλούμ και μια περιπέτεια που θα κάνει καιρό να ξεχάσει έζησε ένας πολίτης του Ηρακλείου καθώς τον ξέχασαν και τον κλείδωσαν για περισσότερο από μια ώρα εντός δημόσιας υπηρεσίας!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το αδιανόητο περιστατικό συνέβη σήμερα (16/7) το μεσημέρι στο Γιόφυρο όπου βρίσκονται υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Όταν έφτασε το τέλος του ωραρίου οι υπάλληλοι σχόλασαν κι όπως ήταν φυσιολογικό έκλεισαν και κλείδωσαν τις πόρτες χωρίς όμως να αντιληφθούν πως άγνωστο για ποιο λόγο, ένας πολίτης που είχε βρεθεί στο χώρο ήταν ακόμη εντός της υπηρεσίας.

Φανταστείτε την έκπληξη του πολίτη όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί και άρχισε να φωνάζει χωρίς όμως να τον ακούει κανείς. Στην απελπισία του όταν είδε και απόειδε πως δεν υπάρχει κανένας άλλος στο κτίριο πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να έλθουν να τον ξεκλειδώσουν

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν την υπηρεσία και αφού βρήκαν τον υπάλληλο που είχε τα κλειδιά τον ειδοποίησαν, που περίπου μια ώρα μετά το… κλείδωμα πήγε στο γραφείο και ξεκλείδωσε… απελευθερώνοντας τον πολίτη που δεν πίστευε πως βρέθηκε σε αυτή την περιπέτεια!

Διαβάστε επίσης:

 

Γιώργος Αλεξόπουλος: Ο πρώτος ταξιτζής με Tesla στην Πάτρα – Είναι σαν να οδηγώ ρομπότ

Αχαΐα: Λαγοί με …κελεμπίες στο Αυτοκινητοδρόμιο – Έλληνες, Καναδοί, Ινδοί, αλλά και Άραβες σε μια ιστορία-ανέκδοτο

Προβληματισμός κρεοπωλών για αυξήσεις στο ρεύμα: «Πονοκέφαλος» τα λειτουργικά έξοδα στα συνοικιακά καταστήματα

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Νέο βίντεο δείχνει το χάος μετά τον πυροβολισμό