Κοντά με τη… Δημοτική Ενότητα Ακράτας ο Φ. Ζαΐμης

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού άξονα και στις ανάγκες κάθε περιοχής για την προστασία του φυσικού πλούτου και της ανθρώπινης ζωής από το κίνδυνο πυρκαγιάς.

ΖΑΪΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΚΡΑΤΑ

Εκτενή συζήτηση με τους προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης.

Η σύσκεψη εντάσσεται σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο τακτικών συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη με τους Προέδρους της Αχαΐας, με κεντρικό θέμα συζήτησης την πολιτική προστασία και άλλα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΠΔΕ.

ΖΑΪΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΚΡΑΤΑ

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού άξονα και στις ανάγκες κάθε περιοχής για την προστασία του φυσικού πλούτου και της ανθρώπινης ζωής από το κίνδυνο πυρκαγιάς.

ΖΑΪΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΚΡΑΤΑ

Μάλιστα, ο κ. Ζαΐμης, ο οποίος διαρκώς ενημερώνεται για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών, εν όψει αντιπυρικής περιόδου, ζήτησε να είναι όλοι σε αυξημένη ετοιμότητα, ιδιαίτερα όταν ο δείκτης επικινδυνότητας είναι μεγάλος. Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με σκοπό να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για το αλιευτικό καταφύγιο-λιμανάκι Κρυονερίου Ακράτας με σκοπό την αναβάθμισή του.