Α. Κατσανιώτης – Προειδοποιητικές βολές για τις λαϊκές

image 619699

Ηχηρή παρέμβαση για το θέμα των λαϊκών αγορών έκανε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, επισημαίνοντας ότι από διαρροές για το νέο νομοσχέδιο προκλήθηκε δυσαρέσκεια στους επαγγελματίες.

«Το αθηνοκεντρικό κράτος πρέπει να αντιληφθεί τη διαφορά στη λειτουργία και στο χαρακτήρα των λαϊκών αγορών στην Πρωτεύουσα και την Περιφέρεια», τονίζει ο Α. Κατσανιώτης και προσθέτει: «Η μείωση των διοικητικών προστίμων και των ποινών, η μείωση του ποσοστού πωλήσεων των προϊόντων και η δυνατότητα μεταβίβασης των αδειών σε συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού για τους παραγωγούς – πωλητές λαϊκών αγορών ήδη αλλάζουν.  Η διαβούλευση αρχίζει…».

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του αναφέρει: «Oλοι θέλουμε  να δημιουργηθούν σύγχρονες λαϊκές αγορές που θα λειτουργούν προς όφελος του καταναλωτή. Αλλά πρέπει να προστατεύσουμε σαν κόρη οφθαλμού το “λαϊκό” τους χαρακτήρα. Φτηνά και υγιεινά προϊόντα για τους πολλούς που τα εξασφαλίζουν οι μικροπαραγωγοί και οι έμποροι των λαϊκών αγορών. Δυστυχώς από τις  διαρροές για το τι θα προβλέπει το νέο  νομοσχέδιο  δημιουργήθηκε ένα κλίμα αβεβαιότητας και δυσαρέσκειας  ανάμεσα στους εμπλεκόμενους των λαϊκών αγορών των περιοχών μας…».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
potamos peiros
τυροκομειο
αυτοκτονια