Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το νέο πρωτάθλημα, τα έξοδα, τα play-offs και play-outs

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το νέο πρωτάθλημα, τα έξοδα, τα play-offs και play-outs

Πραγματοποιήθηκε στην ΕΣΚΑ-Η συνάντηση του προέδρου της Ένωσης, Παναγιώτη Λυκούδη και εκπροσώπων των ομάδων της Α1 Κατηγορίας. Συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της περιόδου 2022-2023. Υπήρξε η ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα, τις αμοιβές κριτών και διαιτητές.

Σε αγωνιστικό επίπεδο θα επιστρέψουν τα play-offs και θα γίνουν και play-outs για την παραμονή. Στα play-offs θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-8 και στα play-outs οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 10-13.

Η ομάδα που θα τερματίσει στην 9η θέση θα τελειώσει πρόωρα τη χρονιά και αυτή που θα τερματίσει στην 14η και τελευταία θέση θα υποβιβαστεί απευθείας στην Α2 Κατηγορία.

Σε όλα τα ζευγάρια οι νικήτριες ομάδες θα αναδειχτούν στις τρεις νίκες, ενώ ο τελικός των play-offs και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική θα κριθεί στις τέσσερις νίκες.

Τα μεταξύ των ομάδων αποτελέσματα από την κανονική περίοδο θα μεταφερθούν σε play-offs και play-outs αντίστοιχα. Από τα play-outs θα ξεχωρίσει μία ακόμη ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Α2 Κατηγορία, ενώ ίσως υποβιβαστεί και 3η ομάδα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνουν οι ομάδες της ΕΣΚΑ-Η που θα συμμετάσχουν στη Γ’ Εθνική.

ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ
Από τη συνάντηση των ομάδων της Α1 Κατηγορίας απουσίαζε μόνο ο Παναχαϊκός με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ