ΑΑΔΕ: Κληρώνει σήμερα η φορολοταρία για τα 50.000 ευρώ
Σήμερα η φορολοταρία Οκτωβρίου από την ΑΑΔΕ
Σήμερα θα γίνει η κλήρωση για την φορολοταρία Οκτωβρίου από την ΑΑΔΕ με έπαθλο έως 50.000 ευρώ.
Η φορολοταρία θα αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές για τον μήνα Οκτώβριο ενώ οι τυχεροί λαχνοί θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, το πεδίο «Δημόσιες Κληρώσεις».
Σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται 556 τυχεροί λαχνοί ως εξής:
- 1 που κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ,
- 5 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ,
- 50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ,
- 500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.
Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων, αναρτώνται σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.
Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, πληκτρολογώντας τα στοιχεία εισόδου στο Τaxisnet.
Τα ποσά της φορολοταρίας είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
Διευκρινίζεται πως οι φορολογούμενοι που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει μέσα 3 μήνες από την ημερομηνία της κλήρωσης να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων για τα 82 χρόνια από την Απελευθέρωση
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
H Microsoft ετοιμάζει τη νέα εποχή των AI PCs όλα όσα περιμένουμε στις 7 Οκτωβρίου
