Αχαΐα: Αναφορά στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ για την ομάδα ΔΙΑΣ Αιγίου
Μέχρι τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνο Σκούμα, έφτασε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, Γιώργος Μπέσκος.
Τα κακώς κείμενα του μηχανοκίνητου εξοπλισμού της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας καταγγέλλει με αναφορά που απέστειλε προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, Γιώργος Μπέσκος.

Ο κ. Μπέσκος αναφέρει πως ενώ η δύναμή της προβλέπει 8 μηχανές, οι 5 επί μήνες βρίσκονται στο συνεργείο και πως «οι 2 που υπάρχουν έχουν 5 χρόνια να αλλάξουν λάστιχα, φέρουν σπασμένα τζάμια προστασίας, δε δουλεύουν φάροι και δεν προσιδιάζει η εικόνα τους, τόσο εξωτερικά όσο και λειτουργικά, σε τμήμα άμεσης επέμβασης της ΕΛΑΣ», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «το γεγονός αυτό θέτει σε κίνδυνο τόσο τους επιβαίνοντες σε αυτές αστυνομικούς, αλλά επιπλέον αποτελεί τροχοπέδη στην καταστολή της εγκληματικότητας πόσω μάλλον όταν αφορά ομάδα άμεσης επέμβασης».
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ζητά την άμεση αποκατάσταση της «απαράδεκτης εικόνας» για τη ΔΙΑΣ, είτε με επιδιόρθωση όλων των βλαβών των μοτοσικλετών είτε με την προμήθεια νέων. «Η ασφάλεια των πολιτών στην περιοχή μας δεν είναι δυνατό να είναι ‘’όμηρος’’ σε συνεργείο επιδιόρθωσης επί μήνες των μηχανών. Αυτή η κατάσταση δεν τιμά την Ελληνική Αστυνομία» καταλήγει ο κ. Μπέσκος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καύσωνας: Οδηγός επιβίωσης – Τα 3 κρίσιμα μέτρα για να προστατέψετε την υγεία σας
Το SafeDrive λύνει το πρόβλημα της λήψης αποφάσεων στην αυτόνομη οδήγηση
Ήλιδα: Εκδήλωση μνήμης στην Κεραμιδιά ΦΩΤΟ
ΕΝΦΙΑ 2027: Πώς θα πληρώσετε λιγότερο φόρο
Πώς το μικροσκοπικό VPodDuo φέρνει την επανάσταση στις μοριακές εξετάσεις
