Αχαΐα: Χιονίζει ασταμάτητα στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών – Σε επιφυλακή τα εκχιονιστικά μηχανήματα ΦΩΤΟ

Συνεχής είναι η χιονόπτωση στην Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών. Επί τόπου βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.

Αχαΐα: Χιονίζει ασταμάτητα στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών - Σε επιφυλακή τα εκχιονιστικά μηχανήματα ΦΩΤΟ

Στα λευκά ντύθηκε η Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών από το 120 έως το 130 χιλιόμετρο  σήμερα το πρωί. Και αυτό γιατί είναι συνεχόμενη η χιονόπτωση, με την κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” να συνεχίζει ακάθεκτη.

Μάλιστα, στο ύψος της Ακράτας αλλά και στο Δερβένι βρίσκονται σε ετοιμότητα εκχιονιστικά μηχανήματα, ώστε να αντιμετωπίσουν όποιο πρόβλημα προκύψει.

Όπως σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος υπάρχει συντονισμός με την αστυνομική διεύθυνση και με την Ολυμπία Οδό ενώ ισχύει απαγόρευση για τα μεγάλα φορτηγά. Μάλιστα, ο κ. Μπονάνος σημειώνει πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις τονίζοντας πως πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις. Σημειώνεται πως τα σχολεία και σήμερα στην Ακράτα παραμένουν κλειστά.

Αχαΐα: Χιονίζει ασταμάτητα στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών - Σε επιφυλακή τα εκχιονιστικά μηχανήματα ΦΩΤΟ Αχαΐα: Χιονίζει ασταμάτητα στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών - Σε επιφυλακή τα εκχιονιστικά μηχανήματα ΦΩΤΟ Αχαΐα: Χιονίζει ασταμάτητα στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών - Σε επιφυλακή τα εκχιονιστικά μηχανήματα ΦΩΤΟ Αχαΐα: Χιονίζει ασταμάτητα στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών - Σε επιφυλακή τα εκχιονιστικά μηχανήματα ΦΩΤΟ Αχαΐα: Χιονίζει ασταμάτητα στην Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών - Σε επιφυλακή τα εκχιονιστικά μηχανήματα ΦΩΤΟ

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments