Αχαΐα: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 75χρονη από τη θάλασσα στη Λακκόπετρα

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Αχαΐα, όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θαλάσσια περιοχή της Λακκόπετρας και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αχαΐα: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 75χρονη από τη θάλασσα στη Λακκόπετρα

Τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 11 Ιουλίου, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας για περιστατικό στη θαλάσσια περιοχή της Λακκόπετρας Αχαΐας, όπου 75χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πελοποννήσου, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 75χρονης.