Αχαΐα: Επίσκεψη του αγήματος «Παναγιώτης Καρατζάς» στο Γυμνάσιο Σταυροδρομίου ΦΩΤΟ
Μέλη, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Σταυροδρομίου και αναβίωσαν την ένδοξη ιστορίας της Αχαΐας κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821!
Τη Δευτέρα 31/03/2025 επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Σταυροδρομίου και αναβίωσαν την ένδοξη ιστορίας της Αχαΐας κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821!
Ευχαριστούμε τους Φώτιο Λουριδά και Κωνσταντίνο Ράλλη που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση του σχολείου και μετέφεραν τη λάμψη των Αγωνιστών στους μαθητές μας, εμφυσώντας τους το χρέος και την αίσθηση ευθύνης απέναντι στην πατρίδα.
Το Γυμνάσιο Σταυροδρομίου, ο σύλλογος διδασκόντων και το μέλλον μας (τα παιδιά μας – μαθητές και μαθήτριες) κλίνει γόνυ σεβασμού και αφοσίωσης στο άγημα ιστορικής αναβίωσης, «Παναγιώτης Καρατζάς» Αχαΐας 1821, και παραμένουμε στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης ιδανικών και αξιών: ί τ ε,.. !


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
Μετατροπή των Καπναποθηκών Παπαπέτρου στο Αγρίνιο σε Μουσείο με ικανοποίηση Φαρμάκη
Apple «Surprise and Shine»: Αυτά είναι τα νέα iPhone 18 pro και pro max και Apple Watch
Ακόμα καλοκαίρι: 4 πανηγύρια στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη για γλέντι μέχρι πρωίας
Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου στα Αραχωβίτικα ΦΩΤΟ:
