Αχαΐα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση εκβίασης, ήρθαν από την Αθήνα για να δείρουν

Εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης – ξυλοδαρμού από το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας

εκβίαση

Θύμα ξυλοδαρμού είχε πέσει πριν από περίπου ένα μήνα 60χρονος έμπορος-τσιγγάνος της Κάτω Αχαΐας. Το περιστατικό είχε καταγγελθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μετά από σχετική έρευνα, εξιχνίασαν την υπόθεση με την ταυτοποίηση τριών δραστών, εκ των οποίων οι δύο ήταν Έλληνες κάτοικοι Πειραιά.

Ακολούθησε επιχείρηση της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας  στον Πειραιά, όπου εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες, προσήχθησαν και ομολόγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, τις πράξεις τους. Συγκεκριμένα οι δύο Πειραιώτες παραδέχθηκαν ότι κατόπιν εντολής ατόμου -που δεν κατονόμασαν – ταξίδεψαν στην Κάτω Αχαΐα για  εκφοβίσουν τον έμπορο.

Αιτία της υπόθεσης εκβίασης που εξιχνίασαν οι άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαϊας ήταν, σύμφωνα με τις πηγές του pelop.gr, η πώληση επίπλων κήπου από τον επιχειρηματία της Κάτω Αχαΐας σε τουλάχιστον 7 Ρομά της περιοχής, «παραβιάζοντας» την απαγόρευση που είχε δώσει Έλληνας επιχειρηματίας της Αττικής που ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο.

 

Διαβάστε επίσης

ΕΚΑΒ: Τραγική η έλλειψη διασωστών σε Ακράτα, Καλάβρυτα, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Πάτρα: Χωρίς ρεύμα σχεδόν καθημερινά όλος ο βόρειος τομέας της πόλης

Αχαΐα: Με κενά ακόμα η πυρασφάλεια, «ασπίδα» σε φωτιές Δήμοι και ιδιώτες

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop