Αχαΐα: Μετά από δυο Ινδούς «συζύγους», της «φόρτωσαν» όπλο! – Ποιους απειλεί με μηνύσεις Πατρινή

«Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Με χρέωναν για όπλο που δεν είχα» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» η Πατρινή, που είναι αποφασισμένη να προβεί σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου!

Κάτω Αχαΐα

Και εκεί που είχε καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ της και απολάμβανε την ηρεμία της, ήρθε ένα τηλεφώνημα από το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας, για να την «ταράξει»!

Η Ηρώ Κόττα, αν και Πατρινή, τα τελευταία 8 χρόνια ζει στην Κέρκυρα κι έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από την – προ ετών- περιπέτειά της, όταν με αφορμή το σκάνδαλο με τους εικονικούς γάμους στην Αχαγιά, είχε βρεθεί παντρεμένη με δύο Ινδούς, ταυτόχρονα!

Κάτω Αχαΐα

Τώρα όμως πήγε να μπει πάλι σε περιπέτεια αφού ο αστυνομικός που επικοινώνησε μαζί της, την Κυριακή, την ενημέρωσε πως… λήγει η άδεια κατοχής όπλου που κατέχει! «Μα δεν έχω όπλο» ήταν η πρώτη αντίδρασή της, για να ακολουθήσει έντονος διάλογος, με την ΕΛΑΣ να της παρουσιάζει όλα τα στοιχεία για να αποδείξει πως… είχε όπλο!

Η γυναίκα είχε πάθει σοκ, αφού θα μπορούσε να μπλέξει, καθότι άδεια ανανέωσης δεν υπήρχε αφού δεν διέθετε αλλά θα πλήρωνε βαρύτατο πρόστιμο! Επικοινώνησε αμέσως με τη δικηγόρο της και ευτυχώς η περιπέτειά της έληξε την Δευτέρα, όταν σε τηλεφώνημα που έκανε στο ΑΤ Κ. Αχαΐας της είπαν εν τέλει πως κάποιο μπέρδεμα έγινε!

«Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Με χρέωναν για όπλο που δεν είχα» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» η κ. Κόττα, που είναι αποφασισμένη να προβεί σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου!

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ 4 ΑΝΔΡΕΣ

Η απίστευτη ιστορία της Ηρώς Κόττα αποκαλύφθηκε το 2021. Ξεκίνησε, όταν θέλησε να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, αφού πρώτα εκδόθηκε το διαζύγιο από τον θρησκευτικό γάμο με τον πρώην σύζυγό της. Τότε, όμως, ανακάλυψε πώς ενώ ήταν παντρεμένη, στα χαρτιά είχε κάνει άλλους δύο γάμους με Ινδούς, τους οποίους φυσικά και δεν γνώριζε! Ο πρώτος, μάλιστα, ακυρώθηκε γιατί φαινόταν δίγαμη. Εχοντας αγανακτήσει, καθώς κανείς δεν την ενημέρωσε για το απίστευτο μπλέξιμο, προσπαθώντας να λύσει την κατάσταση με νομικά μέσα και να βάλει σε τάξη τη ζωή της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκτεθεί στην τοπική κοινωνία -καθώς μένει σε χωριό- αλλά και στον σύντροφό της, που έπρεπε να του εξηγήσει πως όλα αυτά δεν έχουν συμβεί στην πραγματικότητα.

Τελικά, αποκαλύφθηκε πω3 είχε πέσει θύμα κυκλώματος, το οποίο υπέκλεψε τα στοιχεία της και τέλεσε εικονικούς γάμους, προκειμένου να χορηγεί άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς έναντι αμοιβής.

Με την όλη υπόθεση κατάφερε να ξεμπερδέψει μόλις πριν λίγους μήνες!

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments