Αχαΐα – Νέα Δημοκρατία: «Τίποτα δεν τελείωσε, θέλουμε 4ο και 5ο βουλευτή από το νομό»

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου απολογιστικού χαρακτήρα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αχαΐα - Νέα Δημοκρατία: «Τίποτα δεν τελείωσε, θέλουμε 4ο και 5ο βουλευτή από το νομό»

Συνέντευξη Τύπου απολογιστικού χαρακτήρα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου παραχωρεί η ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, με παρόντες του εκλεγμένους βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ιάσονα Φωτήλα, αλλά και τους υποψήφιους Εφη Γιαννιά, Νίκο Σπηλιόπουλος, Γιώργο Τσίρη και Ανδρέα Τσώκο.

Η πρώτη σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής της ΝΔ στην Αχαΐα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισήμανε: 

«Αν έπρεπε να βάλω έναν τίτλο σήμερα είναι απλά η δουλειά συνεχίζεται. Οι εκλογές μας έδειξαν τι θέλουν οι πολίτες. Να μείνει πίσω ο λαϊκισμός και να συνεχιστεί η υπευθυνότητα και η εργατικότητα. Πείσαμε τους πολίτες να ψηφίσουν με βάση τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Ο πήχης δεν σταματάει να ανεβαίνει ζητούμενο να κερδίσουμε και 4η και 5η έδρα».

Από την πλευρά του, ο Ι. Φωτήλας που επανεκλέχθηκε σημείωσε: 

«Όλοι ξέρουμε τι καταφέραμε, είναι πράγματι μοναδικό, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αν ήταν ποδοσφαιρικό αγώνας, θα λέγαμε ότι είμαστε στο ημίχρονο και έχουμε βάλει 3 γκολ, έχουν γυρίσει παιχνίδια από τέτοια σκορ, στόχος λοιπόν να βάλουμε και άλλα δύο γκολ».

Η Εφη Γιαννιά που κατέγραψε καλή παρουσία στις εκλογές δήλωσε: 

«Δώσαμε έντιμο καθαρό και σπουδαίο αγώνα ανατρέποντας τα δεδομένα για τον τόπο μας και η Αχαΐα έγινε γαλάζια. Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι τις 25 Ιουνίου».

Ο Ανδρέας Τσώκος που συστήθηκε στο αχαϊκό κοινό και κατέγραψε μια αξιοσημείωτη πορεία, ανέφερε:

«Ευχή η 25η Ιουνιου να εκλέξει άλλους δύο βουλευτές και για αυτό θα παλέψουμε ολοι. Τίποτα δεν είναι δεδομένο η απόλυτη επιτυχία με την καταστροφή είναι κοντά. Να τρέξουμε κι αυτόν τον μήνα με όλες μας τις δυνάμεις, οφείλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτήν την πρωτιά για τα επόμενα χρόνια».

Ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Τσίρης που είχε μια εξαιρετική πορεία στην πρώτη διεκδίκηση του σταυρού, είπε: 

«Υπερασπιστηκαμε μια κυβερνητική θητεία με σπουδαιο έργο και ένα εξαιρετικο κοινοβουλετικο εργο 4 βουλευτων. Να συνεχίσουμε να παίζουμε για τη φανέλα, έχουν αρχίσει διαφορά αφηγήματα με νέα φονικά σύνδρομα τα οποία όμως αποδοκίμασε ο κόσμος στις εκλογές». 

Η Αθηνά Τραχήλη από την πλευρά της δεν παρέλειψε να τονίσει:

«Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν και με τίμησαν. Θα είμαι δίπλα στην Παράταξή μας στην κυβέρνηση μας».

Τέλος, ο καρδιολόγος από την Αιγιάλεια Νίκος Σπηλιόπουλος σημείωσε: 

«Ο καθένας μας έχει ένα σύστημα αξιών που μας προσδιορίζει και διαγράφουμε την πορεία μας, η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρίσκει όλους ενωμένους με ορίζοντα μεγάλης νίκης και προοπτικής».

Αχαΐα - Νέα Δημοκρατία: «Τίποτα δεν τελείωσε, θέλουμε 4ο και 5ο βουλευτή από το νομό»

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ανέφερε σε μήνυμά του: 

«Σας ευχαριστώ που μας τιμάτε με την παρουσία σας σε μια συνέντευξη Τύπου που δεν έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αλλά αποσκοπεί να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας. Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, οι πολίτες έδειξαν περίτρανα με την ψήφο τους ότι αναγνωρίζουν τα σημαντικά βήματα προόδου που η χώρα μας έκανε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Το μήνυμα της κάλπης δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. 

Η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση της κοινωνίας να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό, άλλωστε, επέλεξαν οι πολίτες, εγκρίνοντας τη βασική μας επιλογή, την επιλογή της αυτοδύναμης Ελλάδας και της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την προγραμματική μας θέση ότι αυτός τελικά είναι ο μόνος δρόμος για να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

Διόλου τυχαία, η Νέα Δημοκρατία κυριάρχησε στα πλέον δυναμικά τμήματα της κοινωνίας, όπως στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους νέους, ηλικίας 17 έως 24 ετών, καταρρίπτοντας έτσι έναν μύθο: ότι οι νέοι είναι προνομιακό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση της Αριστεράς.

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μου να κάνω μια εκτενή αναφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα της Αχαϊας. Μάς γεμίζει χαρά, συγκίνηση και περηφάνια, το γεγονός ότι μετά από 45 χρόνια η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε πρώτη πολιτική δύναμη στο νομό μας. Ήταν ένας στόχος που είχα θέσει προσωπικά όταν ανέλαβα τα καθήκοντα μου ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας. Ένας στόχος που επιτεύχθηκε χάρη στις άοκνες προσπάθειες των στελεχών μας, των μελών μας και εθελοντών, φυσικά και με την ολόπλευρη στήριξη της κομματικής μας βάσης.

Σε όλο αυτόν τον κόσμο που μάς οδήγησε στην κορυφή και στην Αχαϊα, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να πω σήμερα δημοσίως, από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Μπροστά μας έχουμε μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση, αυτή της 25ης Ιουνίου, στην οποία οι κάλπες είναι άδειες. Ξεκινάμε από την αρχή. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, δεν επαναπαυόμαστε, δεν μένουμε στο ομολογουμένως εντυπωσιακό, νικηφόρο, αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου.

Θα ανεβάσουμε στροφές, προβάλλοντας μετ’ επιτάσεως αυτά που κάναμε την πρώτη τετραετία, ώστε και σ’ αυτήν την προεκλογική περίοδο οι πολίτες να έχουν για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα να συγκρίνουν τα πεπραγμένα της δικής μας διακυβέρνησης με τα αντίστοιχα του ΣΥΡΙΖΑ».

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ