Αχαΐα: Πατέρας επιτέθηκε στα ανήλικα παιδιά του και συνελήφθη

Κατά το πρόσφατο παρελθόν τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον και μεταφέρθηκαν στον Σύλλογο το «Χαμόγελο του Παιδιού».

πατέρας

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη 48χρονος πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, μετά από καταγγελία της συζύγου του στο Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η γυναίκα στους αστυνομικούς, ο άνδρας της, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, δεν δίστασε να επιτεθεί και να χτυπήσει τα παιδιά τους.

Ο 48χρονος κτηνοτρόφος και η σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά το πρόσφατο παρελθόν τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον και μεταφέρθηκαν στον Σύλλογο το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, επέστρεψαν στο σπίτι τους. Ο άνδρας που κρατείται, χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών και την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Οπως μετέφεραν στην «Π» καλά πληροφορημένες πηγές, μετά τη σύλληψη του 48χρονου, πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος ασκούν πιέσεις στη σύζυγό του ν’ αποσύρει την καταγγελία σε βάρος του, απειλώντας πως θα τη διώξουν από το σπίτι, όπου διαμένει με τα ανήλικα παιδιά τους.