Αχαΐα: Που θα γίνονται δωρεάν rapid test σήμερα 11 Μαΐου
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι ενώ διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid test.
Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοιού.
Για σήμερα Τετάρτη 11/5/2022 προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00) και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γ.Ρίτσου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Η διάλεξη της Γιώτας Καΐκα-Μαντανίκα «Η δολοφονία του Διονύσιου Φραγκόπουλου και οι αναρχικοί της Πάτρας» ΦΩΤΟ
