Αχαΐα: Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test σήμερα 2 Ιανουαρίου
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid test.
Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στην Αχαΐα.
Για σήμερα Δευτέρα 2/01/2023 έχουν προγραμματιστεί δειγματοληψίες στο Γενικό Νοσοκομείου Αγίου Ανδρέα Πατρών (07:30-14:30),στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πατρών (08:00 έως 20:00), στο Κέντρο Υγείας Αιγίου στο Οίκημα Μάνα και Παιδί (08:30 έως 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (08:00 έως 20:00),στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών (08 :30 έως 14:30) και στην Κάτω Αχαΐα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη (08:30 έως 14:30)
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid test.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Binance κάλυψε το 95% των 6,3 δισ.$ κλεμμένων crypto και επαναφέρει τις αναλήψεις
Μπορεί ένα φρούτο να βοηθήσει πραγματικά σε καλύτερο ύπνο;
Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση – Η απάντηση στις φήμες για την υγεία της
Το TikTok αλλάζει ριζικά και ετοιμάζεται να προσφέρει πολύ περισσότερα από βίντεο
Τι καλό είναι να αποφεύγετε στο φαγητό όταν έχετε πυρετό
