Αχαϊα: Που θα γίνουν rapid tests την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.
Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Για αύριο Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 ως τις 20:30) και στην πλατεία των Ταμπαχάνων, πλησίον της λαϊκής αγοράς (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αλουμινόχαρτο πίσω από το καλοριφέρ: βοηθάει πραγματικά;
Η Razer συνεργάζεται με το End of Abyss και φέρνει διαδραστικό φωτισμό στα Mako X
Πολιτική Εκδήλωση – Συζήτηση από τη Νέα Αριστερά Αχαΐας
Fleece τον χειμώνα: ζεστό ναι, αθώο πάντα;
Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να αποφασίζει για την εργασία σου; Οι νέοι κανόνες που ετοιμάζει η Ελλάδα
