Αχαΐα: Σε ποιες παραλίες απαγορεύεται από σήμερα η αλιεία

Οι απαγορεύσεις με απόφαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάρας, τίθενται σε ισχύ από σήμερα Πέμτπη 1/06/2023 έως και 30 Σεπτεμβρίου, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

Αχαΐα: Σε ποιες παραλίες απαγορεύεται από σήμερα η αλιεία

Ανακοινώθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας οι περιοχές απαγόρευσης αλιείας και αγκυροβολίας στην Αχαΐα, που έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες. Τα σημεία απαγόρευσης ψαρέματος με κάθε μέσο από τη ξηρά καθώς και από τη θάλασσα σε απόσταση 200 μέτρων από το εξωτερικό μέρος των πλωτών σημαντήρων, που επισημαίνουν το σημείο που φθάνουν συνήθως κολυμπώντας οι λουόμενοι αλλά και σε όσα δεν επισημαίνονται με πλωτούς σημαντήρες, είναι:

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: «Τηγανιά Κ. Αχαΐας ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ», Γιαννισκάρι, Λακόπετρα, έμπροσθεν των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων «ΙΟΝΙΚΗ ΑΚΤΗ» και «GRECOTEL», στη θέση Γκρινίτσα και στην Καλόγρια έμπροσθεν της ξενοδοχειακής επιχείρησης «ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΜΠΗΤΣ».
Δήμος Πατρέων: Πλαζ , Ακταίο στη στη θέση Δημορηγόπουλου, από το ΚΥΕ «ΑΓΝΑΝΤΕΜΑ» έως και την κάθετη οδό Θερμοπυλών πριν την εμβολή του ποταμού, ΔΕ Ρίου, Αγιος Βασίλειος, στη θέση Τέρμα Ηρώων Πολυτεχνείου, Καστελόκαμπος, Ρίο από την ξενοδοχειακή επιχείρηση «PORTO RIO» έως την κάθετη οδό Αμφιτρίτης, Δάφνες, Ψαθόπουργος από το ΚΥΕ «CAYO» έως το ΚΥΕ «ΜΩΛΟΣ», Βραχνέικα από την κάθετη οδό Ειρήνης και Φιλίας έως έμπροσθεν του ΚΥΕ«ΚΡΑΓΙΟΝ» και Καβούρι.

Δήμος Αιγιαλείας: Λόγγος από το ΚΥΕ «BASE» έως το ΚΥΕ «ΑΝΩΝΥΜΟ», Ελαιώνας, από το ΚΥΕ «ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ» έως το ΚΥΕ «OJO», Αλυκή, δυτικά χώρου στάθμευσης ΙΧ έως αρχή βιοτόπου Αλυκής, Ακράτα – παραλία Συλιβαινιωτίκων από την κάθετη οδό Νάξου έως την κάθετη οδό Αιγαίου προς Παλαιά Εθνική Οδό, Αβυθος, από ανατολικό άκρο όρμου Αβύθου έως ΚΥΕ «ALMYRA» και στα Νικολέικα, από ΚΥΕ «PORTO EΛΙΚΗ» έως ράμπα ανέλκυσης – καθέλκυσης μικρών σκαφών.

Επιπλέον, απαγορεύεται η αγκυροβολία και προσόρμιση πλοίων αναψυχής σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το εξωτερικό μέρος των πλωτών σημαντήρων που επισημαίνουν το σημείο στο οποίο φθάνουν συνήθως κολυμπώντας οι λουόμενοι, τηρουμένων των προβλεπόμενων περιορισμών ως προς την κίνηση και κυκλοφορία.

Οι απαγορεύσεις τίθενται σε ισχύ από σήμερα 1 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεσολόγγι: Γυναίκα πήγε να καθαρίσει την κρεατομηχανή και διαμελίστηκε
Πάτρα: Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Σπύρου Σκιαδαρέση παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όσα είδαμε στο παρασκήνιο του debate των υποψηφίων Δημάρχων Πάτρας
Πάτρα: Πρόγραμμα άθλησης για επιβιώσαντες από καρκίνο - Σύμπραξη ζωής γαι παιδιά και ενήλικες