Αχαΐα: Σήμερα η κηδεία του 53χρονου Αργύρη Λαμπίρη
Ο 53χρονος έχασε τη ζωή του όταν το Ι.Χ φορτηγό που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, ενώ εκινείτο στη δημοτική οδό Βεταίικα – Ρακίτα και έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων.
Βουβός ο πόνος για τον θάνατο του 53χρονου Αργύρη Λαμπίρη, θύμα τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τρίτης.
Σήμερα Πέμπτη 23/12/2021, στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λεοντίου Ερυμάνθου, η σύζυγος του Νικολίτσα, τα παιδιά του Γιάννης και Κωνσταντίνος, η αδελφή του Παναγιώτα, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο».
Ο 53χρονος έχασε τη ζωή του όταν το Ι.Χ φορτηγό που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, ενώ εκινείτο στη δημοτική οδό Βεταίικα – Ρακίτα και έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων.
Ο εκλιπών διατηρούσε επί σειρά ετών καφενείο στο Λεόντιο και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός, στους συγχωριανούς του, που «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
Αντίστροφη μέτρηση για την 23η AGREXA 2026 στην Χαλανδρίτσα
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ζώδια σήμερα 25/8: Πάθος, εμμονές και παιχνίδια εξουσίας!
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
