Αχαΐα: Τα drones… ευνοούν το «οικιακό» χασίς
Το χασίς καλλιεργείται πλέον σε σπίτια! Ο Διοικητής της Ασφάλειας Πατρών Γιάννης Αθανασόπουλος εξηγεί στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τη νέα τάση.
Στις αλλεπάλληλες επιτυχίες της Ασφάλειας Πάτρας, προστέθηκε η σύλληψη 42χρονου, στο σπίτι του στο Μπεγουλάκι, από άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, για καλλιέργεια 11 δενδρυλλίων χασίς. Η ποσότητα δεν φαντάζει μεγάλη, αναδεικνύεται όμως από το γεγονός μια νέα πραγματικότητα. Το χασίς καλλιεργείται πλέον σε σπίτια.
Πάτρα: «Καβάτζα» χασισοκαλλιέργειας 70.000 ευρώ
Ο διοικητής, Γιάννης Αθανασόπουλος εξηγεί αυτή τη νέα τάση: «Οι καλλιεργητές χασίς σε εκτάσεις γης έχουν περιέλθει σε δυσχερή θέση, γιατί ακόμη κι αν καλλιεργούν δενδρύλλια σε δύσβατες και απρόσιτες περιοχές, δεν είναι πια κρυφή και αθέατη η έκνομη δράση τους. Τα drones και τα ελικόπτερα ‘’βλέπουν’’ τα πάντα και αποκαλύπτεται η εγκληματική δραστηριότητά τους. Κάποιοι, λοιπόν, έχουν κάνει μεταστροφή και καλλιεργούν στο εσωτερικό των σπιτιών τους για να αποφεύγουν τον εντοπισμό τους…».
Ο κ. Αθανασόπουλος, φυσικά δεν αποκάλυψε τον τρόπο, που καταφέρνουν οι διωκτικές Αρχές και φθάνουν στη σύλληψή τους…
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Μουσική διοργάνωση από τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογος Νέου Ερινεού
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
