Αχαΐα: Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ με λίγα «κρυφά» χαρτιά – Σήμερα η ανακοίνωση

Σήμερα το μεσημέρι στις 12 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενωσης Συντακτών στην οδό Μαιζώνος, η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές Αχαΐας.

Αχαΐα: Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ με λίγα «κρυφά» χαρτιά - Σήμερα η ανακοίνωση Οι υποψήφιοι του 2019 στο κέντρο της Πάτρας

Η ημέρα της αποκάλυψης του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ είναι η σημερινή για το νομό Αχαΐας, αλλά με το μεγαλύτερο μέρος τού να είναι ήδη γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες όπως έχει αναδείξει η «Π».

Σήμερα το μεσημέρι στις 12 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενωσης Συντακτών στην οδό Μαιζώνος, η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές Αχαΐας. «Τώρα είναι η στιγμή, ο λαός να απορρίψει τους εκβιασμούς όλων εκείνων που τον έχουν οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα, να “κάψει” τα αντιλαϊκά κυβερνητικά σενάρια και να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος που δείχνει και το γενικό πνεύμα προσέγγισης των ψηφοφόρων.

ΜΥΣΤΙΚΟ
Η «Π» έψαξε μέχρι και χθες το απόγευμα για τα πέντε πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Αχαΐα, αλλά οι απαντήσεις που λάμβανε έλεγαν ότι δεν είχαν επικυρωθεί επίσημα οι υποψηφιότητες κεντρικά από τον Περισσό.

Ωστόσο διαμηνύθηκε ότι σήμερα στη συνέντευξη Τύπου θα είναι όλα έτοιμα και μαζί με τις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα βιογραφικά των υποψήφιων στο νομό Αχαΐας «για να γνωρίζει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει».

ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ
Οι πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι την ψήφο των Αχαιών αναμένεται να ζητήσει στις προσεχείς εκλογές -όπως θεωρούνταν δεδομένο- ο νυν βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος. Επιπλέον, από το ψηφοδέλτιο του 2019 αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιοι ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας Δημήτρης Αγγελόπουλος αλλά και ο αντισμήναρχος ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας εα Γρηγόρης Συμεωνίδης.

ΟΙ ΝΕΟΙ
Τέσσερα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν για πρώτη φορά στη λίστα του ψηφοδελτίου είναι ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Μαρμούτας, η πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Αχαΐας Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, η δικηγόρος Αγγελική Ξυδία και η ηλεκτρολόγος μηχανικός Ιφιγένεια Αθανασούλα.

ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ
Υπενθυμίζουμε πως το 2019 στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ βρίσκονταν και οι: Β. Ασπρούλιας, Παναγιώτα Τζαμαλούκα, Ειρήνη Γκέστα, Αλεξάνδρα Ζαμπατή, Α. Μάζης, Σ. Παρίσης, Π. Σκιαδάς, Βασιλική Κωνσταντοπούλου, Σταυρούλα Ζαρνάβαλου και δεν αποκλείεται να δούμε ξανά ορισμένους από αυτούς και στο ψηφοδέλτιο του 2023.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments