Αχαΐα: Τοποθετούνται 18 μηχανήματα πυρανίχνευσης – Σύσκεψη υπό τον Φ. Ζαΐμη

Το έργο είναι σε εξέλιξη, ενώ η συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη με την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι στενή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αχαΐα

Για την ανεύρεση των κατάλληλων σημείων  τοποθέτησης των μηχανημάτων πυρανίχνευσης έτσι ώστε να επιτελούν τον σκοπό τους, συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σε πρόσφατη σύσκεψη που συγκάλεσε στο γραφείο του. Το έργο είναι σε εξέλιξη, ενώ η συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη με την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι στενή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

«Τα σημεία που θα τοποθετηθούν στη Δυτική Ελλάδα είναι συνολικά 18. Τα μηχανήματα  είναι απαραίτητα καθώς προειδοποιούν έγκαιρα την ύπαρξη μιας εστίας φωτιάς και  δίνουν το σήμα κινδύνου με ηχητικά, οπτικά και άλλα μέσα», τόνισε ο κ. Ζαΐμης, προσθέτοντας ότι οφείλουμε να εξασφαλίζουμε με  νέες τεχνολογίες  το Πυροσβεστικό Σώμα που δίνει «μάχες» για την προστασία μας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται περίπου σε 5,5 εκ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, όλα τα ονόματα, εκτός Αλεξοπούλου εντός Φωτήλας

Ηλεία: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής

Άγριο έγκλημα στην Κύπρο: Άνδρας μαχαίρωσε και πέταξε από το μπαλκόνι τη γυναίκα του

Οι υπουργοί και οι υφυπουργοί που μένουν εκτός κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Βραδιά πρεμιέρας για το EURO, το αναλυτικό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις