Αδιανόητο περιστατικό στο Βόλο – Τράκαρε με δύο αυτοκίνητα και μετά… γκρέμισε τζαμαρία!
Σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας 45χρονος άντρας έπεσε σε τζαμαρία, ενώ λίγο πιο πριν είχε τρακάρει και δυο αμάξια στο Βόλο.
Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στην πόλη του Βόλου, όπου ένας 45χρονος οδηγός, μεθυσμένος, έπεσε σε τζαμαρία, ενώ λίγο νωρίτερα είχε τρακάρει και δυο αμάξια!
Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ένας 45χρονος οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ και λίγα μέτρα πριν το σπίτι του, συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας τους υλικές ζημιές.
Στη συνέχεια, στάθμευσε το δικό του όχημα και κατευθύνθηκε προς το διαμέρισμά του σε κεντρική πολυκατοικία.
Λόγω της μέθης του όμως δεν κατάφερε να μπει ούτε στην είσοδο της πολυκατοικίας, αφού γλίστρησε και έπεσε πάνω στην τζαμαριά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ένοικοι τον εντόπισαν σε μία λίμνη αίματος και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και νοσηλεύεται.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Τροχαία Βόλου και το τοπικό Αστυνομικό τμήμα.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε voucher 100 ευρώ για γυαλιά οράσεως
Το Claude διαβάζει πλέον τις καρτέλες σου και συνεχίζει τη δουλειά στον υπολογιστή
Sold out το 1ο Beach Party στην παραλία Ελαιώνα ΦΩΤΟ
Αυτά τα 6 φαγητά για μπάρμπεκιου δεν είναι τόσο ανθυγιεινά όσο ίσως νομίζετε
Google Pixel 11 vs Pixel 10: Αξίζει τελικά η αναβάθμιση;
Υπαίθρια ευχαριστία προς την Παναγία στον Καταρράκτη Ερυμάνθου ΦΩΤΟ
Σούπερ μάρκετ Δεκαπενταύγουστος 2026: Πού μπορείτε να ψωνίσετε το Σαββατοκύριακο
Το PlayStation Plus πρόσθεσε ακόμα 3 δωρεάν παιχνίδια για τον Αύγουστο
