Άδωνις Γεωργιάδης: “Διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον covid”
Ο κ. Γεωργιάδης, με tweet του, ενημερώνει ότι πλέον είναι αρνητικός και τονίζει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς δεν νοσηλεύτηκε γιατί είχε κάνει το εμβόλιο.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, με tweet του, ενημερώνει ότι πλέον είναι αρνητικός και τονίζει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς δεν νοσηλεύτηκε γιατί είχε κάνει το εμβόλιο.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα, σήμερα συμπλήρωσα τις μέρες της καραντίνας μου και χθες βράδυ διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID. Μου πήρε 14 μέρες όλη αυτή η περιπέτεια, οι πρώτες 8 με πυρετό. Όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι λόγω εμβολίου δεν χρειάστηκα νοσηλεία. Επιστρέφω στο γραφείο μου».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
