Άδωνις Γεωργιάδης σε Παπαθανάση: «Είμαστε όλοι μαζί σου σ’ αυτή την αήθη επίθεση»

Όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για ην υπόθεση του Νίκου Παπαθανάση.

Άδωνις Γεωργιάδης σε Παπαθανάση: «Είμαστε όλοι μαζί σου σ’ αυτή την αήθη επίθεση»

Την στήριξη προς το πρόσωπο του Νίκου Παπαθανάση δήλωσε ο  Άδωνις Γεωργιάδης, σε ότι αφορά την υπόθεση δημοσιεύματος που ανέφερε ότι του έγινε χαριστικό «κούρεμα» σε δάνειο και μίλησε για «αήθη επίθεση».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση στο twitter για το όλο θέμα, στο οποίο παρέθεσε στοιχεία για την υπόθεση του «κουρέματος» δανείου στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων ανέφερε ότι «ψευδώς γράφτηκε ότι του έγινε κούρεμα -97% σε δάνειο 1,8 εκ στο οποίο ήταν εγγυητής».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στο δάνειο.

«Τα πραγματικά περιστατικά. Το δάνειο το πήρε εταιρία, εξυπηρετείτο κανονικά για χρόνια, ο Νίκος (σ.σ.: εννοεί τον Νίκο Παπαθανάση) ήταν και παραμένει συνεγγυητής μαζί με πολλούς άλλους και με πολλά ακίνητα υποθηκευμένα. Ο συμβιβασμός αφορά μόνον στην μεταβίβαση του μισού ενός διαμερίσματος αντικειμενικής αξίας 180.000€ – 90.000€ στο οποίο είχε 1η υποθήκη άλλη Τράπεζα αυτή που έδωσε το Στεγαστικό», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Βάσει των νόμων πρώτα εξοφλείται το στεγαστικό και μετά πληρώνεται από ό,τι μένει η δεύτερη υποθήκη. Δηλαδή, από τις 90.000 η 1η Τράπεζα λαμβάνει την μερίδα το λέοντος και η δεύτερη ό,τι απομείνει. Αυτό υπολογίστηκε στο ποσό του συμβιβασμού και πολλά έδωσε κατά την γνώμη μου. Εγγυητής παραμένει με το υπόλοιπο της περιουσίας το, το δάνειο είναι ακούρευτο και η Τράπεζα συνεχίζει κανονικά τις νομικές ενέργειες της είσπραξης του», επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι είναι στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση.

«Έως τις εκλογές μόνον τοξικότητα θα έχει να προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν έχει τίποτε απολύτως να πει για το μέλλον της χώρας. Μην τους επιτρέπετε να σπιλώνουν έτσι ανθρώπους. Νίκο (σ.σ.: εννοεί τον Νίκο Παπαθανάση) είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτήν την αήθη επίθεση!», κατέληξε ο υπουργός.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ